Acasă Stirile zilei Marea intalnire anuala a Grupului MASONILOR Bilderberg a avut loc in DANEMARCA!...

Marea intalnire anuala a Grupului MASONILOR Bilderberg a avut loc in DANEMARCA! Ce s-a mai pus la cale?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Marea intalnire anuala a Grupului MASONILOR Bilderberg a avut loc la Copenhaga, Danemarca, la hotelul Marriot. Ceea ce a parut extrem de dubios este faptul ca intalnirea a avut parte de o securitate iesita din comun.

Mai multi jurnalisti independenti s-au cazat la hotel inainte de inceperea conferintei, insa atunci cand au incercat sa obtina reactii de la participanti au fost rugati sa paraseasca hotelul, relateaza infowars.com.

Jurnalistii filmasera in prealabil etajul rezervat conferintei Bilderberg si atunci cand au refuzat sa stearga imaginile, au fost arestati si retinuti pentru mai bine de o ora.

Cu toate acestea, ziaristii au reusit sa obtina agenda de discutii a conferintei.

Printre participantii la reuniunea din acest an din Danemarca s-au numarat si Keith Alexander, fostul director al Agentiei Nationale de Securitate (NSA) din SUA, in functie in momentul dezvaluirilor facute de fostul consultant NSA Edward Snowden cu privie la operatiunile de supraveghere la scara larga desfasurate de agentia americana.

Alti invitati la eveniment au fost: cancelarul britanic George Osborne si omologul sau din partea Partidului Laburist Ed Balls, secretarul penru Dezvoltare Internationala Justine Greening, expertul american in politica externa Henry Kissinger.

Printre oamenii de afaceri care au primit invitatii la conferinta se numara sefii Shell, BP, Airbus, HSBC, Saab, AXA, Google, si Linkedin. Acestia au stat alaturi de jucatori cheie pe scena globala cum ar fi sefa FMI Christine Lagarde si oficiali din cadrul Bancii Centrale Europene.

Din sfera serviciilor de securitate, alaturi de Keith Alexander a participat seful MI6 Sir John Sawers.

Pe agenda de discutii a evenimentului s-au regasit teme precum:

• „Viitorul democratiei si capcana clasei de mijloc”;

• „Noua arhitectura din Orientul Mijlociu”;

• Criza geopolitic majora a momentului – „Ucraina”.

In numeroase randuri natura confidentiala a Conferintei Bilderberg a starnit suspiciuni ca evenimentul este folosit pentru a modela politica globala in detrimentul controlului democratic. Se spune ca ideea monedei euro a luat nastere la o astfel de intalnire in anii nouazeci.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos