Acasă Stirile zilei Stiinta MANUSCRISELE de la MAREA MOARTA spun adevarul: „APOCALIPSA incepe dupa moartea unui...

MANUSCRISELE de la MAREA MOARTA spun adevarul: „APOCALIPSA incepe dupa moartea unui SFANT PARINTE”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Trei manuscrise descoperite la Marea Moarta in 1947 spun adevarul despre o eventuala apocalipsa care va incepe dupa moartea unui Sfant Parinte.

Un zgomot de cioburi sparte se aude din grota si ii starneste curiozitatea. Se strecoara in grota si gaseste intr-un vas trei suluri din piele de capra, ascunse intr-un vas. Nestiind ce sa faca cu ele le preda unui anticar. Anticarul constata ca scrierile sunt in limba siriaca si le preda manastirii siriace Sfantul Marcu.

Dupa o perioada de timp aceste manuscrise ajung la Universitatea Ebraica din Ierusalim. Specialistii au studiat aceste manuscrise si constata ca ele dateaza din secolul I i. Hr. Constatandu-se importanta acestor manuscrise, in 1952, este deschis un santier arheologic in acea grota. Au fost descoperite peste 40000 de astfel de documente.

O parte din aceste documente se regasesc in cartile Vechiului Testament. Reprezentantii bisericii refuza sa vorbeasca despre acest lucru. Cum a fost posibil ca aceste documente sa se regaseasca in scrierile biblice, daca ele au fost descoperite in 1947, cu mult dupa scrierea Biblie?

Manuscrisele sunt scrise in opt limbi si dialecte. Semnificatia textelor a creat o polemica internationala. In texte se vorbeste despre un asa-numit Invatator al Dreptatii si faptele sale. Va reamintesc faptul ca aceste documente dateaza cu 100 de ani, inainte ca Christos sa se nasca. Totusi, exista o similitudine intre viata Invatatorului din aceste manuscrise si viata lui Iisus, care se va naste peste o suta de ani.

Manuscrisele au fost descoperite intr-o grota, pe malul vestic al Marii Moarte, zona care este disputata intre Palestina si Israel. In aceste documente a fost descoperit si un calendar, cu 364 de zile, 12 luni cu 30 de zile fiecare luna.
Paul Hutchins, cercetator, sustine faptul ca telescopul Hubble confirma vechile referiri la Univers, care sunt scrise in manuscrisele de la Marea Moarta.

Isaia, in aceste documente face profetii despre cunoasterea Universului. El indeamna omenirea sa descopere si sa cunoasca Universul. El vorbeste despre o galaxie care prezinta o energie de neimaginat si care trebuie descoperita.
Biserica pastreaza distanta si tacere fata de descoperirea acestor documente.

Sunt aceste documente proba ca ele stau la baza scrierii Bibliei?

Cine era acel Invatator, la care se face referire in aceste documente si care are aceeasi misiune cu cea a lui Iisus? Ne-am obisnuit ca Vaticanul sa pastreze tacerea sau sa tina secret documente de o importanta vitala pentru omenire. Vorbim mai jos despre Fatima si despre cele trei secrete pe care Fecioara Maria le-a spus, celor trei copii din Portugalia. Este un subiect controversat, pe care Vaticanul a incercat sa-l tina departe de ochii publicului.

In 13 iulie 1917, Fecioara Maria a spus trei secrete, celor trei copii pastori din Portugalia. Lucia, unul dintre copii, a scris aceste mesaje, la indemnul reprezentantilor Vaticanului, dar ele au fost date publicitatii partial, trunchiat, de catre reprezentantii Vaticanului.

Incepand cu 1960, cele doua secrete au fost facute publice. In prima scrisoare a Luciei sunt descrieri ale iadului. In cea de a doua scrisoare se face referire la cel de al doilea Razboi Mondial si implicatiile Papei in acel razboi. Va reamintesc faptul ca Vaticanul a fost implicat in acel razboi, avand uneori o pozitie duala, fata de Puterile Centrale si de Antanta. Cea de a trei scrisoare a fost data publicitatii, tocmai in anul 2000 si doar partial.

Este descrisa Apocalipsa ce va urma. Orase in flacari, cadavre. Este infricosator faptul ca Sfantul Parinte, l-a care se face referire in aceasta scrisoare, moare. Cand se va intampla acest lucru si care Sfant Parinte va muri?

Sursa: efemeride.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos