Mancarea inventata de o gospodina din Bucovina ajunsa in toate colturile lumii! Vezi secretele acestei ciorbe!

Reteta aceasta de ciorba a ajuns in toate colturile lumii fiind la loc de cinste in meniurile din mai toate restaurantele cu specific romanesc. Cu toate ca este usor de gatit nu toata lumea se incumeta sa o prepare acasa din lipsa de timp, de ingrediente sau de pricepere. Tocmai de aceea reteta inventata de o gospodina din Bucovina a ajuns la indemana ta pentru a incerca macar o data sa prepari renumita ciorba radauteana.

Reteta pentru ciorba radauteana

Ingrediente pentru 4,5-5 litri:
– Un piept mare de pui cu piele si os
– O ceapa
– O telina de marimea unui mar
– Un pastarnac
– O radacina de patrunjel
– 2-3 morcovi

Click pe aceeasi tema:  Nici nu stii in ce pericol te afli daca esti STANGACI!

– Un gogosar si un ardei gras rosu
– 3 oua
– 200-300 ml smantana 20% grasime
– Una-doua linguri otet
– 3-4 catei de usturoi
– O legatura patrunjel

 

Vezi modul de preparare in pagina urmatoare>>>>>>









spre