Acasă Stirile zilei Bani Mall-ul din Obor, Veranda Shopping Center, a semnat pentru un nou hipermarket...

Mall-ul din Obor, Veranda Shopping Center, a semnat pentru un nou hipermarket Carrefour

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prodplast Imobiliare, firma detinuta indirect de omul de afaceri Florin Pogonaru care va dezvolta mall-ul Veranda Shopping Center din zona Obor a Capitalei, a semnat recent un contract de inchiriere cu Carrefour Romania, care va deschide un hipermarket, potrivit Mediafax.

Omul de afaceri Florin Pogonaru a incheiat un acord cu reteaua de hipermarketuri Carrefour pentru un spatiu de circa 10.000 de metri patrati in cadrul centrului comercial pe care vrea sa-l construiasca langa Obor prin intermediul firmei Prodplast Imobiliare.

Centrul comercial, denumit Veranda Shopping Center, va avea o suprafata de circa 25.000 de metri patrati si urmeaza sa fie dezvoltat pe strada Ziduri Mosi, in zona Pietei Obor, pe fostul amplasament al fabricii de mase plastice Prodplast, care a fost relocata.

Prodplast Imobiliare a anuntat inca din 2012 ca vrea sa construiasca un centru comercial in zona Obor, iar anul trecut a inceput demersurile privind inceperea proiectului.

Actionarii Prodplast au decis in 2008 divizarea producatorului de mase plastice in doua firme, dintre care una cu activitati imobiliare, care detine terenurile si cladirile din Bucuresti, evaluate 206,3 milioane lei la acel moment.

Omul de afaceri Florin Pogonaru este actionar indirect al Prodplast Imobiliare, prin mai multe firme.

Centrul comercial urmeaza sa concureze in zona cu Mega Mall, dezvoltat de fondul sud-african NEPI in apropiere de Arena Nationala, dar si cu ParkLake Plaza, in constructie in cartierul Titan.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos