Cap Limpede

Utile

Majoritatea oamenilor risipesc 70% din bani pe trei lucruri! Vezi cum sa-ti asiguri o batranete lipsita de griji!

Pensionarea pare un lucru atat de indepartat, incat foarte multi dintre noi nici nu ne gandim la asta. Este greu de convins un tanar sa se gandeasca la pensie. Are tot timpul de pe lume sa se gandeasca la economii, la pensie, la cum va arata situatia lui materiala si familiala. Totusi, in acelasi timp, este important sa decida cat mai repede situatia sa.

Sa economisesti timp de 40 de ani de cariera pentru a-ti mentine stilul de viata dupa pensionare este o provocare. Unii reusesc chiar mai devreme sa-si asigure o pensionare placuta. Grant Sabatier, tanar de 30 de ani devenit milionar prin forte proprii, care conduce site-ul Millennial Money, arata ca americanii cheltuiesc in medie 70% din bani pe locuinta, transport si mancare, potrivit Business Insider.

„Daca reusesti sa cheltuiesti mai putin in aceste trei directii atunci poti economisii mai multi bani” spune el. Solutiie lui: sa te muti intr-un apartament mai mic, sa renunti la masina pentru drumul spre birou, sa gatesti in loc sa iei cina in oras. „Ai putea sa-ti cresti economiile cu peste 25% astfel”, arata businessmagazin.

Asadar daca am fi sa tragem o concluzie ar fi urmatoarea: sa traiesti mai modest decat iti permiti.

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-95377").on("click", function(){ $(".com-click-id-95377").show(); $(".disqus-thread-95377").show(); $(".com-but-95377").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});