Acasă Life Monden Madonna renunţă la cariera de actriţă şi se concentrează pe cea de...

Madonna renunţă la cariera de actriţă şi se concentrează pe cea de regizor

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Madonna, regina neîncoronată a muzicii pop, a anunţat că renunţă la cariera sa de actriţă după o serie de roluri nu foarte convingătoare, preferând ca pentru viitor activitatea sa din domeniul celei de-a şaptea arte să se desfăşoare din spatele camerelor de filmat, din scaunul regizoral, conform starpulse.com, citat de Agerpres.

Vedeta pop şi-a făcut debutul în lumea filmului în 1979, încă înainte să cunoască succesul în lumea muzicii. A fost apreciată şi premiată pentru rolul din „Evita”, îsnă după acest rol încercările ai actoriceşti au fost privite cel mult cu scepticism de către critică.
Madonna a primit chiar şi titlul de „cea mai proastă actriţă a secolului” în anul 2000 la gala premiilor Zmeura de Aur. Iar după ce a regizat cel de-al doilea film al său, „W.E.”, Madonna s-a hotărât să renunţe definitiv la actorie.
„Îmi place mai mult să regizez. Dacă eu scriu scenariul şi fac şi regia, acel film reprezintă vocea mea. Dacă sunt actor, atunci nu fac decât să reproduc vocea altora”, a explicat ea. AGERPRES