Acasă Stirile zilei Stiinta LUMINITA de la „capatul tunelului”, surprinsa de Roverul Curiosity pe Marte! De...

LUMINITA de la „capatul tunelului”, surprinsa de Roverul Curiosity pe Marte! De unde provine? VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Roverul Curiosity a surprins in cateva imagini de pe planeta Marte o luminita neidentificata, si asta spre deliciul internautilor care au inceput sa faca tot felul de speculatii.

Posibilitatea existentei vietii si a apei pe Marte alimenteaza fantasmele oamenilor de multa vreme, informeaza nouvelobs.com. Acestor conjucturi li se adauga de acum si o lumina ciudata, despre care internautii au vorbit foarte mult, marti, in presa internationala si pe internet.

Houston Chronicle, un cotidian generalist american, isi pune intrebari in legatura cu natura acelei surse luminoase ce a fost captata de o camera de la bordul roverului american Curiosity.

Vezi VIDEO AICI!

Fenomenul a fost reperat de Scott C. Waring, care administreaza site-ul UFO Sightings Daily, ce a difuzat in premiera aceasta imagine pe 6 aprilie.

„O sursa de lumina artificiala a fost vazuta in aceasta saptamana, in aceasta fotografie realizata de NASA, care arata ca lumina este indreptata spre cer si provine de la sol. Acest lucru ar putea sa indice faptul ca exista o viata inteligenta subterana care utilizeaza lumina la fel cum o facem noi”, a afirmat Scott C. Waring.

Aceeasi imagine a fost publicata si pe site-ul Jet Propulsion Laboratory (JPL), care supravegheaza misiunile spatiale ale NASA fara echipaj uman la bord, mai ales cele de pe Marte.

Acea sursa de lumina a fost fotografiata pe Marte de robotul american Curiosity pe 3 aprilie.

Restul este invaluit in mister, iar NASA nu si-a precizat deocamdata punctul de vedere. Pana atunci, lumina martiana a generat numeroase comentarii pe Twitter, iar unele dintre ele sunt amuzante.

„Defectiune a aparatului foto? Mici omuleti verzi? Oricum, o lumina ciudata a fost detectata de Curiosity pe Marte”, afirma un utilizator pe Twitter.

Sursa: mediafax.ro