Victor Ponta primeste lovitura sub centura exact din judetul Olt, de la omul pe care il considera unul dintre cei mai puternici aliati.

Unul dintre cei mai influenti lideri UNPR, senatorul de Olt Ion Toma, a socat vineri la o intalnire cu activul de partid. Fostul lider de grup al senatorilor PSD din mandatul lui Mircea Geoana le-a spus celor din UNPR Olt ca partidul pe care il reprezinta are o singura datorie: cea fata de Romania. Iar Victor Ponta nu este Romania. In consecinta, Toma le-a spus supusilor ca sunt liberi sa voteze cu cine vor. Dealtfel, in Olt, niciun membru UNPR nu s-a implicat in campania pentru Victor Ponta alaturi de activistii PSD. Acest lucru este cu atat mai suspect cu cat UNPR detine la Olt functia de subprefect. Iar Ion Toma este o figura marcanta a UNPR si un fost apropiat al lui Mircea Geoana. Si un intim al presedintelui UNPR, Gabriel Oprea.

Iar situatia de la Olt nu pare singulara. Si in Arges, Dolj si alte judete din care am reusit sa obtinem informatii, situatia este la fel. Uneperistii stau in stand-by. Curioasa treaba!

Sursa: comisarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.