Acasă Stirile zilei Lovitura dura pentru RCS&RDS. O retea concurenta transmite liga 1 pana in...

Lovitura dura pentru RCS&RDS. O retea concurenta transmite liga 1 pana in 2019

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

UPC si platforma sa de satelit, Focus Sat, vor difuza toate meciurile din cadrul campionatului Ligii 1 si din Cupa Ligii in urmatorii cinci ani. Conform sursei citate, UPC si Focus Sat au semnat recent un acord de distributie cu Intel Sky Broadcast Ltd. pentru transmisia celor doua televiziuni Look TV si Look Plus.

 

„Suntem incantati ca le putem oferi clientilor nostri aceasta veste excelenta: la UPC si Focus Sat vor putea urmari meciurile din cele mai importante competitii fotbalistice din Romania. Am ajuns la un acord cu grupul care detine drepturile pentru Liga 1 si Cupa Ligii si vom transmite meciurile in perioada 2014 – 2019. In afara zonei de acoperire UPC, cele doua canale vor putea fi urmarite la nivel national prin platforma de satelit Focus Sat”, declara Robert Redeleanu, Chief Marketing Officer (CMO) al UPC Romania.

 

Conform comunicatului, in urmatorii cinci ani, abonatii UPC si Focus Sat se vor bucura de cinci sezoane de fotbal.

 

UPC Romania este una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii de pe piata locala. Compania ofera servicii de televiziune (digitala, prin satelit si analogica), internet in banda larga si telefonie in aproximativ 200 de orase. Serviciile digitale oferite de UPC Romania ii conecteaza pe cei 1.179.500 de clienti la universul digital.

 

Pe de alta parte, compania Intel Sky Broadcast Ltd. detine in prezent televiziunile generaliste Look TV si Transilvania Live.

 

Anuntul din comunicatul UPC vizeaza insa televiziunile „Look TV si Look Plus”, fapt care ar putea fi un indiciu privind intentia Intel Sky Broadcast Ltd. de a modifica denumirea televiziunii Transilvania Live in Look Plus. Insa, pana in momentul difuzarii acestei stiri, nu a fost depusa o solicitare in acest sens la Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

 

Televiziunile generaliste Look TV si Transilvania Live au anuntat, pe 2 aprilie, intr-un comunicat remis agentiei MEDIAFAX, ca au incheiat un memorandum de intelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea in direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga I si Cupa Ligii.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos