Acasă Utile Jobs LOCURI DE MUNCA in Europa! Unde poti castiga pana la 1.800 de...

LOCURI DE MUNCA in Europa! Unde poti castiga pana la 1.800 de euro pe luna!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

LOCURI DE MUNCA in Europa. In Suedia, romanii dispusi sa lucreze ca tractoristi pot castiga pana la 1.800 de euro pe luna, iar cei care aleg sa lucreze intr-o fabrica din Germania ca mecanici auto pot fi remunerati si cu 1.500 de euro pe luna.

Ce salarii li se ofera acum romanilor dispusi sa lucreze ca muncitori in Europa

Salarii lunare de 1000 de euro-1800 de euro pentru excavatoristi in Suedia sau Norvegia

O firma de plasare de personal recruteaza 10 romani care vor sa lucreze ca buldozeristi, tractoristi, excavatoristi sau mecanici utilaje grele in Suedia si Norvegia. Angajatorii cauta romani care vorbesc limba engleza, au lucrat in domeniu cel putin doi ani si care, preferabil, au permis de conducere. Angajatorii din Suedia si Norvegia ofera contract individual de munca pe perioada nedeterminata si asigura cazarea candidatilor recrutati. Pana pe 8 martie puteti trimite CV-urile pentru unul din locurile de munca ofertate. Informatii suplimentare despre aceste locuri de munca, aici.

Salarii lunare de 1200 de euro-1500 de euro pentru muncitori in Germania

O firma de recrutare cauta 85 de romani dispusi sa munceasca intr-o fabrica din Germania ca mecanici auto si ca muncitori calificati si necalificati la panouri solare. Te califici pentru acest post daca ai intre 18 ani si 55 de ani. Cunoasterea unei limbi straine nu este obligatorie pentru aceste locuri de munca, dar candidatii care au cunostinte de limbi straine sunt avantajati la angajare. Cazarea, masa, transportul candidatilor selectati sunt asigurate de angajator. Pana pe 15 februarie puteti trimite candidatura pentru unul din locurile de munca ofertate. Detalii, aici.

Salarii de 1000 de euro-1200 de euro pe luna pentru ingrijitori de animale in Danemarca

O firma de plasare de personal cauta 10 romani dispusi sa munceasca in ferme zootehnice in Danemarca. Angajatorul cauta candidati cu varsta cuprinsa intre 18 si 32 de ani si care au cunostinte elementare ori de limba engleza, ori de limba germana. Pana pe 16 februarie puteti trimite candidatura pentru unul din aceste locuri de munca. Mai multe detalii, aici.

Salarii lunare de 700 de euro-750 de euro pentru drujbisti in Italia

Angajatorii din Italia cauta doi romani care sa lucreze ca drujbisti. Te califici pentru acest post daca ai experienta in domeniu, esti dispus sa muncesti in regim de program flexibil si, cand e cazul, preungit si daca esti rezistent la efort fizic. Angajatorul oferteaza candidatii romani cu 30 de euro pe zi de munca si contract de munca pe perioada nedeterminata. Pana pe 1 aprilie puteti trimite candidatura pentru unul din posturile ofertate. Amanunte gasiti aici.

Sursa: economica.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos