Locuri de munca in agricultura. Daca vrei sa muncesti ca tractorist sau la vita de vie in Franta, poti castiga intre 1.000 de euro si 1.400 de euro pe luna.

Salariu brut de 1400 de euro pe luna in Franta pentru tractoristi

O agentie de recrutare cauta in aceasta perioada doi candidati romani care sa lucreze ca muncitori tractoristi in Franta. Sunt avantajati la angajare candidatii care au cunostinte medii de limba franceza si care au mai lucrat in Franta. Transportul si cazarea vor fi asigurate de angajator, potrivit anuntului de recrutare pe care-l puteti consulta aici. 10 ianuarie e ultima zi in care puteti trimite CV-ul pentru acest post.

Salariu de 1000 de euro in Franta pentru muncitorii la vie

O firma de recrutare cauta 10 romani care sa lucreze in Franta la curatirea vitei de vie. Candidatii potriviti pentru acest post trebuie sa aiba cunostinte de baza de franceza si permis de conducere categoria B, precum si experienta in domeniu. Angajatorul ofera cazare, asigurare medicala si contract de munca pentru acest loc de munca. 14 ianuarie e termenul-limita de primire a candidaturilor pentru post. Amanunte, aici.

Salariu de 1,100 de euro la cules de capsuni in Spania

Angajatorii din Spania cauta 100 de romance, fara experienta, care vor sa culeaga capsuni, zmeura si citrice in Spania. Durata contractului este de 3-4 luni, cu posibilitate de prelungire. Se lucreaza 6,5 ore pe zi, sase zile pe saptamana. Angajatorul ofera o remuneratie de 37.42 euro net pe zi. Cazarea este asigurata dar nu platita de angajator. Transportul Romania-Spania nu este asigurat de angajator. Pana pe 30 decembrie poti aplica la acest post. Detalii gasiti aici.

Salariu de 600 de euro pe luna la o ferma din Cipru

O firma de recrutare cauta doi barbati romani care sa lucreze la o ferma de pui din Cipru. Angajatorii cauta candidati care stiu limba engleza sau greaca la nivel conversational si au permis de conducere categoria B. Masa si cazarea sunt asigurate de angajator, potrivit anuntului de recrutare. Angajatorul oferteaza candidatii cu salarii de 600 de euro pe luna. Pana pe 6 ianuarie puteti aplica la acest post. Detalii, aici.

Tot in Cipru se angajeaza urgent in agricultura pe 500 de euro, net lunar

Angajatorii din Cipru cauta 40 de romani de maximum 45 de ani, dispusi sa munceasca in agricultura in domeniul cultivarii leguminoaselor. Se lucreaza 8-10 ore pe zi, sase zile pe saptamana si se ofera un salariu net lunar de 500 de euro, potrivit anuntului de recrutare pe care-l puteti consulta aici. Cazarea si masa sunt asigurate de angajator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.