Cap Limpede

Spiritualitate

Locul unde poti sa-l intalnesti pe Dumnezeu si Fecioara Maria! Are cea mai mare incarcatura spirituala!

Se spune ca, Dumnezeu a fixat pe planeta anumite zone care au o incarcatura spirituala deosebita. in aceste locuri se produc viziuni sau aparitii divine. Franta, Mexic, Spania, sunt cateva astfel de locuri.

Unele persoane sunt sceptice in ceea ce priveste aceste aparitii. Le considera simple halucinatii. si totusi, au fost cazuri care au uimit chiar si pe cei care minimalizeaza aceste aparitii. Un student la Cambridge a povestit ca, intr-o noapte a avut parte de trei aparitii ale unui coleg de-al sau.

Acesta se afla intr-o apa si cauta sa se salveze. Dimineata, tanarul l-a sunat pe prietenul sau pentru a-i povesti cele intamplate. A afla cu stupoare ca acesta se inecase.

Aparitiile imbraca forme diferite, unele sunt divine, altele iau forma demonilor, altele sunt ale unor persoane decedate sau vii. La o interpretare atenta, toate acestea au un mesaj pe care uneori il intelegem, alteori nu.

Unele persoane au avut experiente olfactive, mirosuri deosebite, altele tactile sau auditive. S-a pus intrebarea care este cauza acestor aparitii. Unii specialisti considera ca stimuli de natura necunoscuta actioneaza asupra mentalului nostru. Altii sustin factori de natura obiectiva, subiectiva sau telepatici, in cazul studentului la Cambridge.

Aparitia Sfintei Fecioare la Fatima a devenit celebra prin faptul ca, mesajele transmise au devenit realitate, in timp. Mesajele faceau referire la razboiul care avea sa sa se produca, la Rusia, la comunismul care urma sa puna stapanire pe o parte din lume, la atentatul asupra Papei.

Dupa atentatul din 13 mai 1981, asupra Papei, Vaticanul a hotarat sa faca publice aceste mesaje. S-au dovedit de o exactitate remarcabila.

Celebra eroina franceza, Jeanne d Arc, a fost arsa pe rug in anul 1431. Ea a fost acuzata de erezie. Toate actiunile pe care le-a facut au fost transmise de vocea care a calauzit-o de la varsta de 13 ani.

Unii istorici o considera un caz patologic, altii din contra, fenomen. Vechiul Testament descrie viziunile pe care Moise le-a avut, primind mesaje de la ingerul trimis de Dumnezeu. Asa a aparut termenul de teofanie sau aparitia lui Dumnezeu. in Biblie apar mai multe forme de teofanie, aparitii antropomorfice, infatisari ne-antropomorfice, vorbire directa, intrupari.

Un caz celebru este cel al lui Petre Lupu din Maglavit. Multi s-au intrebat daca a fost escrocherie sau adevar. Un lucru este cert, dupa aceste viziuni, Petre Lupu, ciobanul gangav, a inceput sa vorbeasca si sa auda. Discursul lui a atras sute de mii de oameni. Se spune ca, multi oameni s-au vindecat la Maglavit, scrie efemeride.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-87821").on("click", function(){ $(".com-click-id-87821").show(); $(".disqus-thread-87821").show(); $(".com-but-87821").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});