Acasă Stirile zilei Social Locul in care rugaciunile femeilor care nu pot avea copii se aud!...

Locul in care rugaciunile femeilor care nu pot avea copii se aud! Vezi in ce biserica se afla icoana facatoare de minuni!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista un loc in Romania cu o incarcatura minunata, unde rugaciunile femeilor care nu pot avea copii se aud datorita unei icoane a „Maicii Domnului” facatoare de minuni, care deja a reusit sa ajute multe persoane.

Multi considera icoanele mai mult valori artistice si istorice, decat ca obiecte purtatoare de har. Mirajul icoanelor il simt insa adevaratii credinciosi care vad in icoane intretinerea dialogului continuu cu Dumnezeu si cu toti sfintii. Icoana „Maica Domnului Indrumatoarea” din Biserica de pe Strada Dealului – biserica ce poarta hramul Sf. Ioan Iacob si Maica Domnului Indrumatoarea – este o reproducere dupa o icoana care isi are inceputurile in urma cu 400 de ani la Muntele Sfant, la Manastirea Xenofort si apoi adusa in Romania la Manastirea Mihai Voda din Bucuresti.

In Sibiu, icoana „Maica Domnului Indrumatoarea” a fost adusa in 15 noiembrie 2008 si a fost primita de sibieni printr-o ceremonie speciala la care au participat sute de credinciosi, iar a doua zi, „de dimineata pana seara, de era coada pana la intersectia cu Transilvaniei, au tot venit oamenii ca sa se inchine” isi aduce aminte parintele Catalin Dumitrean, slujitor la biserica din strada Dealului. De atunci, in fiecare zi de luni, de la sase seara, oamenii vin si se roaga cu speranta realizarii celor mai mari probleme din viata lor.

Icoana „este vestita pentru ajutorul care il da Maica Domnului femeilor sterpe, neroditoare si pentru impacarea si linistea in familie si pentru gasirea unui partener de viata crestin”, ne spune parintele Catalin Dumitrean. Paraclisul special al icoanei si Acatistul Bunei Vestiri sunt citite in serile de luni pentru ca Maica Domnului Indrumatoarea sa aduca indurare si sa trimita ajutor celor care se roaga. Rugaciunile sunt citite in fata icoanei atat de preoti veniti si de la alte biserci din Sibiu, cat si de enoriasi.

Tinerii cauta ajutorul divin

Serile de luni sunt arhipline, mai ales de „tinerii cu neputinte si nerealizari”, ne marturiseste preotul Catalin Dumitrean. Vin barbati care au relatiile subrede, vin femei care nu pot sa dea nastere unui copil. A.D. are 26 de ani si vine de aproape o luna la biserica din strada Dealului sa participle la rugaciunea speciala de luni. Deja a invatat cantarile speciale ale serii, pe care le canta cu mare credinta:

„Se vorbeste in oras de minunile pe care le-a facut icoana, si am venit si eu, pentru ca am nevoie de ajutorul lui Dumnezeu mai mult decat oricand. Relatia mea cu sotul s-a schimbat de cand stie ca nu pot face copii. Eu ma rog pentru liniste in familie si pentru un prunc”, ne povesteste A.D. cu lacrimi in ochi.

Intrebat de ce trimite astfel de pedepse Dumnezeu la unele femei, preotul Dumitrean ne spune:

„Nu este o pedeapsa Dumnezeiasca. Pedeapsa lui Dumnezeu este dupa Judecata. Dar poate fi un blestem mostenit din parinti sau stramosi din cauza unor pacate mari”.

De asemenea, infertilitatea poate fi o consecinta a trupului si a sufletului:

„Infertilitatea vine din cauza unor pacate sufletesti care ataca trupul”.

Din noiembrie pana acum, „zeci de persoane au venit sa-mi multumeasca la spovedit. Rugaciunea la icoana, in a adus liniste in familiile cu certuri, dar avem si tineri care s-au cununat” conchide Catalin Dumitrean.

Citeste continuarea pe esibian.ro!

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos