Acasă Sanatate Locul durerilor iti poate dezvalui ce organ are probleme! Nu toate durerile...

Locul durerilor iti poate dezvalui ce organ are probleme! Nu toate durerile se trateaza cu analgezice

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Durerea este un semn comun ca organismul dumneavoastra prezinta anumite dificultati si probleme. In astfel de situatii ne gandim la analgezice, desi acestea nu reusesc intodeauna sa ne usureze suferinta.

Ignorand durerea este chiar mai rau. Mai mult decat atat, in cazul in care durerea persista, este absolut obligatoriu sa o tratati. Iata ce organe sufera in functie de locul durerii:

Inima
Verifica modul in care functioneaza inima daca simti durere in piept, bratul drept sau in partea superioara a spatelui. Fii atent mai ales daca durerea afecteaza partea stanga a corpului. Acesta este doar modul in care organismul trimite semnale de-a lungul maduvei spinarii.

Plamani si diafragma
Daca durerea loveste gatul si umerii, verificati plamanii si diafragma. Consultati-va medicul pentru orice terapie suplimentara.

Ficatul si vezica biliara
Durerile in zona ficatului si vezicii biliare poate indica faptul ca aveti de-a face cu probleme ale respectivelor organe. Fii atent mai ales in cazul in care durerea este persistenta.

Stomac si pancreas

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
Articolul precedentCea mai frecventa greseala a parintilor in legatura cu cei mici! Consecintele sunt grave pe termen lung
Articolul următorDieta chinezeasca anti-cancer! In cat timp scapi de cumplita boala