Acasă Stirile zilei Justitia Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul din...

Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vicepremierul Liviu Dragnea a fost trimis in judecata in dosarul privind referendumul din 2012, fiind acuzat ca in calitate de presedinte al CJ Teleorman, si-ar fi folosit autoritatea si influenta pentru a obtine o prezenta de minimum 60 la suta la vot, care sa garanteze validarea scrutinului, potrivit mediafax.ro.

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la sediul PSD, ca nu ia in calcul sa demisioneze din Guvern, pentru ca este vorba de acuzatii nefondate la adresa sa, el mentionand totodata ca aceste acuzatii nu au legatura cu activitatea sa in Executiv.

„Nu este o mare surpriza pentru mine, mai ales dupa ce joi am vazut si eu la televizor comanda data de Traian Basescu la DNA, sa trimita dosarul in instanta”, a declarat Liviu Dragnea, in timp ce iesea din sediul PSD, dupa sedinta BPN, insotit de premierul Victor Ponta.

El a aratat ca, din punctul sau de vedere, este si un lucru bun in „nebunia asta”, si anume ca opinia publica are posibilitatea sa vada toate acuzatiile din dosar, „care spun ca o activitate de capanie electorala este de fapt infractiune”.

„Faptul ca sunt acuzat ca am trimis niste mesaje pe care nu le-am trimis, ca am organizat un sistem informatic pe care nu l-am organizat si pentru ca oamenii au venit la vot, asta este o lovitura, dupa parerea mea, destul de tare la temelia democratiei” a mai declarat Liviu Dragnea.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos