Uniunea Social Liberala a definitivat astazi, 19 martie, lista candidaturilor comune la alegerile locale care vor avea loc in data de 10 iunie 2012, anunta finantistii.ro.

Pentru Capitala USL nu a reusit sa stabileasca cine sunt candidatii la Sectoarele 2,3,4 si 6, unde ar trebui sa-i infrunte pe primarii in functie Neculai Ontanu (Sector 2 UNPR), Liviu Negoita (Sector 3 PDL), Cristian Piedone Popescu (Sector 4 UNPR) si Cristian Poteras ( Sector 6 PDL).

La Primaria Generala independentul Sorin Oprescu are sustinerea USL, in vreme ce un avans considerabil in sondaje il au Andrei Chiliman (Sector 1 PNL) si Marian Vanghelie (Sector 5 PSD).

Surpriza este la Galati unde va candida presedintelui clublui de fotbal Otelul Galati, Marius Stan din partea liberalilor pentru functia de primar, in vreme ce la Constanta nu este nici o surpriza ca Radu Mazare este favorit la un nou mandat.

Vezi lista completa a candidatilor comuni USL!

2 COMENTARII

  1. Pentru sectorul 6 cred ca cel mai potrivit este primarul in functie. Sunt locuitoare a acestui sector si am avut probleme cu strada pe care locuiesc pe care le-am semnalat primariei si au fost rezolvate, desi cu putina intarziere. Sunt multumita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.