Liste comune USL: Oprescu, Chiliman si Vanghelie au sustinere in Bucuresti iar Marius Stan candideaza la Galati! – Cap Limpede

Liste comune USL: Oprescu, Chiliman si Vanghelie au sustinere in Bucuresti iar Marius Stan candideaza la Galati!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Uniunea Social Liberala a definitivat astazi, 19 martie, lista candidaturilor comune la alegerile locale care vor avea loc in data de 10 iunie 2012, anunta finantistii.ro.

Pentru Capitala USL nu a reusit sa stabileasca cine sunt candidatii la Sectoarele 2,3,4 si 6, unde ar trebui sa-i infrunte pe primarii in functie Neculai Ontanu (Sector 2 UNPR), Liviu Negoita (Sector 3 PDL), Cristian Piedone Popescu (Sector 4 UNPR) si Cristian Poteras ( Sector 6 PDL).

La Primaria Generala independentul Sorin Oprescu are sustinerea USL, in vreme ce un avans considerabil in sondaje il au Andrei Chiliman (Sector 1 PNL) si Marian Vanghelie (Sector 5 PSD).

Surpriza este la Galati unde va candida presedintelui clublui de fotbal Otelul Galati, Marius Stan din partea liberalilor pentru functia de primar, in vreme ce la Constanta nu este nici o surpriza ca Radu Mazare este favorit la un nou mandat.

Loading...

Vezi lista completa a candidatilor comuni USL!


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close