Acasă Politic Liberalul Pavel Popescu, acuzatii grave impotriva PSD, la Realitatea PLUS: „A fost...

Liberalul Pavel Popescu, acuzatii grave impotriva PSD, la Realitatea PLUS: „A fost primul partid care a profitat intr-un mod de-a dreptul jenant pe subiectul coronavirus”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Deputatul liberal Pavel Popescu a lansat grave acuzatii la adresa social-democratilor in emisiunea Jocuri de putere de marti seara, la Realitatea PLUS. El acuza PSD de iresponsabilitate, pentru ca a promovat frica la nivel national in contextul infectiei de coronavirus.

„E foarte trist… Partidul Social Democrat din Romania a fost primul partid care a profitat intr-un mod de-a dreptul jenant pe subiectul coronavirus. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, si-a inceput carierea politica de grande lider al acestui partid, inca nevotat, printr-un subiect care a panicat populatia acestei tari.

A luat o tema falsa. Ma uit la declaratiile PSD-ului din aceste zile, in care folosesc tema coronavirusului pentru a sadi frica in sanul populatia Romaniei. Faptul ca isi amana congresul, ca nu se pot organiza alegeri anticipate…
Sa ajungi la un grad de iresponsabilitate atat de ridicat astfel incat sa-ti terfelesti tara, pentru ca de fapt tu iti pui cetatenii acestei tari intr-un malaxor al panicii care de fapt afecteaza Romania, tara pe care tu vrei s-o conduci. Ca ei spun maine ar vrea sa vina la guvernare, sa ne dea jos si sa vina la guvernare.

Iresponsabilitatea pe care domnul Ciolacu si PSD o arata pe acest subiect nu am vazut-o la niciun alt lider si la nicio alta formatiune politica in Romania. in ultimele doua saptamani a promovat panica in Romania, cand nu este cazul”, a declarat, marti seara, Pavel Popescu, in emisiunea „Jocuri de putere”, la Realitatea PLUS.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentOreste Teodorescu pune pe tabet la Jocuri de putere „jelania absolut penibila in cazul Sorinei Pintea”: „Cum sa crezi in boala spagaresei pesediste”
Articolul următorThe Guardian, despre spitalul construit din donatiile a sute de mii de romani: Romanii frustrati de sistemul de sanatate incearca sa rezolve probleme pe cont propriu!