Cap Limpede

Sanatate

Leguma din gradina care face minuni! Poate distruge o tumoare intr-o zi

Macrisul este una din plantele ignorate de cei mai multi dintre noi, dar ea poate face adevarate minuni. Calitatile sale sunt recunoscute atat din punct de vedere culinar, cat si medicinal.

Pe langa vitaminele si mineralele pe care le contine, aceasta ”leguma-medicament” ofera 312% din doza zilnica recomandata de vitamina K, alaturi de o mare cantitate de vitamina C, conform healthyfoodteam.com.

In plus, s-a demonstrat ca macrisul poate proteja ADN-ul. Consumul regulat de macris reduce considerabil riscul de aparitie a cancerului de colon, de san si de prostata. Aceasta leguma contine substante care blocheaza anumite semnale trimise de tumora catre creier, semnale care stimuleaza cresterea tumorii, scrie realitatea.net

In laborator, s-a demonstrat ca un compus format din substante extrase din macris si broccoli pot distruge tumorile in 24 de ore.

 

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-82155").on("click", function(){ $(".com-click-id-82155").show(); $(".disqus-thread-82155").show(); $(".com-but-82155").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});