Acasă Stirile zilei Stiinta Legaturile dubioase dintre BAPHOMET si NOUA ORDINE MONDIALA! Cine este acest personaj...

Legaturile dubioase dintre BAPHOMET si NOUA ORDINE MONDIALA! Cine este acest personaj si ce simbolizeaza!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Care sunt oare legaturile dubioase dintre Baphomet si Noua Ordine Mondiala? Baphomet este un personaj enigmatic, pe urma caruia s-au ivit multe controverse dar cine este de fapt acest personaj si ce simbolizeaza el.

Astazi el este asociat ritualurilor oculte, vrajitoriei.In ceea ce priveste originea numelui, sunt specialisti care sustin ca numele provine de la Mahomet.

Templierii care au trait multi ani printre arabi, au adus in Europa acest simbol si implicit acest personaj.

Francmasonii au un ritual in care se inchina la Baphomet, situatie care a atras mania Vaticanului. Cum poti sa te inchini si sa-l venerezi pe Baphomet, care seamana mai degraba cu diavolul. Cei mai puternici oameni ai lumii, intelectuali de elita, venereaza aceasta creatura. In 1966, oficial, a fost creata Biserica lui Satan, in care Baphoman este atotputernicul, adulat si venerat de toti membrii ordinului.

Cu totii ne-am intrebat de ce ordinele francmasonice sunt invaluite in mister, situatie care ne face sa fim si mai curiosi si sa le asociem conspiratiilor. Sunt illuminatii cei mai puternici oameni, conduc ei lumea, care e crezul lor si ce vor da faca cu aceasta planeta? In 1876, premierul Marii Britanii, intr-un discurs care a ramas memorabil, atrage atentia despre influenta devastatoare pe care ordinele secrete, francmasonice, o au in lume.

Nu trebuie sa ne ferim de regi si guverne, spunea el, sa ne ferim de francmasoni care ne conduc dupa bunul lor plac. Asemene discurs la un premier, intr-o tara puternica a Europei, este cel putin straniu. Sunt istorici care sustin ca francmasonii au inventat si instaurat comunismul, ca au fost in spatele multor revolutii si razboaie. Tot ei au aruncat la cos comunismul, atunci cand au considerat necesar. In cel mai perfect secret si intr-o fraternitate deplina, ei duc silentios lumea, acolo unde vor ei. Institutiile pe care ei le conduc sunt numeroase. Se vorbeste despre un imperiu silentios, francmasonic, a carui sfera de influenta este uluitoare.

Regiunea bavareza a Germaniei este condusa de Ordinul Iezuitilor. Aceste ordine racoleaza tot ce inseamna inteligenta. Au un sistem de recrutare in universitatii dar si in lumea academica foarte bine pus la punct.

Fiecare persoana racolata trece prin mai multe stadii. Primul este cel de novice, in care incepe initierea pe langa un maestru.

Se trece la al doilea stadiu, care se numeste mineval, atunci cand mentorul considera ca persoana e pregatita. Denumirea de mineval provine de la Minerva, zeita comertului, a muzicii, a medicinei. In acest stadiu sunt aprofundate principiile ordinului, prin conferinte. Stadiul urmator este cel al illuminatului, cu mai multe etape.

Se spune ca in lume, cele mai puternice 13 familii, fac parte din Ordinul Illuminatilor, care au influenta covarsitoare in sistemul bancar si financiar mondial.

Istoricii spun ca nu au existat perioade in istorie fara conflicte. Cum sunt implicati illuminatii in conflictul care mocneste in Orientul Mijlociu? Se spune ca Statul Islamic, celebra organizatie terorista, este sponsorizata cu sume fabuloase si ca acesti bani nu vin numai din zona araba. Celebra teorie prin care se spune ca illuminatii sponsorizeaza ambele tabere sa fie adevarata?  Ei au un interes dar nu si un favorit. Care va fi pozitia lor fata de Israel. Il vor sustine in lupta care se intrevede cu Siria si Iranul? Si daca lucrurile stau invers?

Sursa: efemeride.ro