Legatura dintre aciditatea din corpul uman si bolile de cancer in cercetarile unui laureat al Premiului Nobel!

621

Castigatorul Premiului Nobel, Dr. Otto H. Warburg, si-a dedicat intreaga viata studiind cauzele aparitiei cancerului. El a fost unul dintre biologistii secolului 20 care a descoperit ca aciditatea din organism este cauza principala a cancerului. Ceea ce inseamna ca pH-ul din organism este sub nivelul normal de 7.365.

Watburg a investigat metabolismul tumorilor si respiratia celulelor si a descoperit ca celulele canceroase se mentin si prospera intr-un pH mai mic, undeva la nivelul de 6.0, ca urmare a productiei acidului lactic si dioxidului de carbon crescute. El credea cu tarie ca intre pH si oxigen exista o relatie directa. Nivelul ridicat al pH-ului, care este alcalina, inseamna o mai mare concentratie de molecule de oxigen, in timp ce nivelul scazut al pH-ului, care este acid, inseamna concentratie scazuta de oxigen… acelasi oxigen care este necesar pentru a mentine celulele sanatoase.

In 1931 Dr. Warburg a primit premiul Nobel in medicina pentru aceasta descoperire importanta. „Tesuturile canceroase sunt acide, in timp ce tesuturile sanatoase sunt alcaline. Apa se imparte in ioni H+ si OH-, daca acolo exista exces de H+ inseamna ca este acida, daca exista exces de OH- inseamna ca este alcalina.”, a declarat Dr. Otto H. Warburg, citat de Enlightened-consciousness.

In lucrarea sa despre metabolismul tumorilor, Warburg a demonstrat ca „toate formele de cancer sunt caracterizate de doua conditii de baza: acidoza si hipoxie (lipsa de oxigen). Lipsa de oxigen si acidoza sunt doua fete ale aceleiasi monede: daca aveti o parte, o aveti si pe cealalta. Toate celulele normale sunt dependente de oxingen insa cele canceroase pot trai fara – este o regula fara exceptie. Ia-i unei celule 35% din oxigen pentru 48 de ore si poate deveni canceroasa.”

Castigatorul Premiului Nobel, Dr. Otto H. Warburg, a facut clar faptul ca principala cauza a cancerului este deficitul de oxigen care creeaza o stare de acid in corpul uman. Totodata, el a descoperit ca celulele canceroase sunt anaerobe (nu respira oxigen) si nu pot supravietui in prezenta unui nivel ridicat de oxigen, asa cum se regaseste in starea alcalina.

!-- Composite Start -->
Loading...
<

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here