Lectie de viata! Puterea cuvantului! Adevarul despre ce i-a spus mama lui Thomas Edison in copilarie! Avea sa ajunga cel mai mare inventator al secolului! – Cap Limpede

Lectie de viata! Puterea cuvantului! Adevarul despre ce i-a spus mama lui Thomas Edison in copilarie! Avea sa ajunga cel mai mare inventator al secolului!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

O istorie despre puterea cuvantului. Intr-o zi, micul Thomas Edison s-a intors de la scoala si i-a dat mamei sale o scrisoare din partea profesorului. Mama i-a citit fiului scrisoarea cu lacrimi in ochi: „Fiul dvs. este un geniu. Scoala noastra e prea mica si aici nu sunt profesori capabili sa-l invete ceva. Va rugam sa-l invatati singura acasa.”

Peste foarte multi ani, dupa ce maica-sa a murit ( in acea vreme Thomas Edison devenise deja unul dintre cei mai valorosi inventatori ai secolului) el se uita prin arhiva familiei si a gasit acea scrisoare. A deschis-o si a citit-o: „ Fiul dvs. este un copil retardat mental. Noi nu putem sa-l invatam impreuna cu ceilalti copii. De aceea, va recomandam sa-l invatati singura acasa.”

Edison a fost miscat pana la culme de felul cum a procedat mama sa si atunci si-a notat in jurnalul sau: „Thomas Alva Edison a fost un copil retardat mental. Datorita mamei sale – eroine el a devenit unul dintre cei mai remarcabili genii ai secolului.”

Loading...

Sursa: eustiu


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close