Acasă Life Dezvoltare Personala Lectie de viata pentru cei care inca au parinti! Un barbat si-a...

Lectie de viata pentru cei care inca au parinti! Un barbat si-a dus tatal la azilul de batrani. Intors acasa, fiul sau de doar 5 ani i-a pus o intrebare care l-a lasat fara cuvinte!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sa ne respectam parintii si sa avem grija de ei nu trebuie sa fie un lucru dificil. Ei au trait pentru noi si ne-au oferit tot ce e mai bun, intr-o buna zi vine momentul ca noi sa le demonstram cat ii iubim si sa le oferim ce e mai bun.

Considerand ca tatal batran a devenit o povara pentru el, l-a dus la azilul de batrani, iar cand s-a intors acasa, fiul sau de 5 ani l-a intrebat:

„– Ai notat adresa unde l-ai dus pe bunelul?

– Doresti sa-l vizitezi?

– Am nevoie sa stiu unde sa te duc pe tine cand vei deveni si tu batran…”

Fiul i-a pus corect intrebarea tatalui sau. Pentru ca vei fi tratat in felul in care tu i-ai tratat pe altii.

Este foarte important sa oferi un exemplu bun copiilor tai ca ei de mici sa inteleaga ca parintii sunt un cel mai de pret lucru si nu trebuie sa renunti la ei cand acestia vor deveni batrani. Ba din contra, sa le acorzi atentie si dragoste.

Iubiti si respectati-va parintii indiferent ce varsta ar avea, pentru ca doar ei va pot intelege si sustine cu adevarat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAtentie! Plombele ar putea fi cauza ascunsa a problemelor de sanatate! Oamenii sunt in mod direct expusi la mercurul din gura lor!
Articolul următorConsumati salam? Vezi care era reteta dupa care era fabricat salamul in 1964! Diferenta e surprinzatoare! Ingredientul care creste riscul de cancer!