Acasă World Lectie de viata! La 86 de ani a invatat sa croseteze! Motivul...

Lectie de viata! La 86 de ani a invatat sa croseteze! Motivul iti va topi inima! Video

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un batran, in varsta de 86 de ani, a invatat sa croșeteze, doar pentru a reusi sa confectioneze sute de caciulițe pentru bebelusii nascuti prematur, de la un spital din Atlanta. Inginer pensionat, Ed Moseley habar nu avea sa faca asta, insa i-a cerut ajutorul fiicei sale, care a fost incantata sa il invete. Nu i-a fost usor, iar inceputul chiar a fost greu.

Domnul Moseley a inceput sa croseteze, uitandu-se la televizor. Batranelul s-a antrenat in asa masura incat sa reuseasca sa termine o caciulita intr-o ora. Apoi, s-a oferit sa ii invete si pe altii. Astfel, a reusit sa stranga peste 300 de bucati, dintre care 55 confectionate chiar de el.

Acestea au fost donate catre Spitalul Northside din Atlanta, unde se nasc 2.000 de prematuri, in fiecare an. Aici este si locul unde batranelul inimos a urmat un tratament de chimioterapie impotriva cancerului, scrie A1

Una dintre mamici a ramas profund impresionata de gestul domnului Moeseley, declarand pentru ABC ca este extrem de frumos sa stii ca cineva se gandeste la binele acestor bebelusi.