Doi prieteni mergeau prin desert. La un moment dat, cei doi prieteni au avut o cearta, iar unul din ei si-a plesnit prietenul. Pe cel plesnit l-a durut, insa, fara sa spuna ceva, a scris in nisip: „Azi, prietenul meu cel mai bun m-a plesnit”.

Au continuat pe jos pana cand au gasit o oaza, unde au decis sa faca baie. Cel care fusese plesnit a ramas prins in noroi si a incepea sa se scufunde, insa prietenul sau l-a salvat. Dupa ce fusese salvat din scufundare, el a scris pe piatra: „Azi, prietenul meu cel mai bun mi-a salvat viata”.

Cel care si-a plesnit prietenul a intrebat: „Dupa ce te-am ranit, ai scris in nisip, si acum scrii pe piatra…de ce?” Prietenul sau i-a raspuns: „Cand cineva ne raneste, ar trebui sa scriem acel lucru in nisip, unde vanturile iertarii il pot sterge usor. Insa cand cineva ne face un bine, trebuie sa gravam acel lucru in piatra, unde niciun vand nu il poate sterge.”

Invata sa iti scrii durerile in nisip si sa gravezi castigurile in piatra!

Se spune ca e nevoie de un minut pentru a gasi o persoana speciala, o ora pentru a o aprecia, o zi pentru a o iubi, dar o viata intreaga pentru a o ierta. „Fericirea nu este ceva ce gasesti, este ceva ce creezi.” Viata este prea scurta pentru a-ti irosi timpul urand pe cineva. Bucura-te de fiecare moment al vietii!

 

sursa: totalschimbat.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.