Acasă Life Dezvoltare Personala Lectie de viata de la Paulo Coelho! „Lasa trecutul in urma. Elibereaza...

Lectie de viata de la Paulo Coelho! „Lasa trecutul in urma. Elibereaza omul care nu mai este important in viata ta”! Vezi cum sa incepi totul de la zero!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Iata cateva ganduri pline de sens din partea cunoscutului scriitor Paulo Coelho, despre cum sa inveti sa o iei de la capat. Lasa trecutul in trecut. Nu incerca sa pastrezi dintr-un anumit motiv sau din cauza unui om. Daca prea mult lungesti o etapa din viata ta, nu vei reusi sa capeti sensul si fericirea unei noi etape.

Desigur, poti sa-ti spui ca nu vei face urmatorul pas pana nu vei intelege ca ceea ce a fost in trecut important si-a pierdut sensul. Dar asemenea relatie fata de situatie doar te va sufoca si va deranja pe cei apropiati.

Totul trece, iar noi trebuie sa lasam trecutul, cat de greu ar fi in acel moment. Totul in aceasta lume este reflectia lucrurilor care au loc in inima noastra. Doar debarasandu-te de gandurile apasatoare vei putea sa eliberezi spatiul pentru noi emotii.

Lasa trecutul in urma. Elibereaza omul care nu mai este important in viata ta. Nu uita ca nimic nu te poate apara de infrangeri. Cel mai important este sa mergi mai departe.

Nu astepta nimic in schimb. Nu astepta ca cineva va aprecia efortul si suferinta ta. inceteaza sa te agati de unul si acelasi gand, inceteaza sa te gandesti ca ai pierdut – acest lucru doar iti va otravi viata.

Nu este nimic mai periculos decat sa respingi gandul ca relatia a expirat. Nu amana decizia pe care stii ca deja ai luat-o. Nu astepta omul sau momentul potrivit.

Pentru a putea sa incepi de la zero, trebuie sa lasi aceasta etapa din viata ta in trecut, sa stii cand sa faci acest pas. Nu din mandrie sau din slabiciune: pur si simplu pentru ca ea nu se mai incadreaza in viata ta. Spune-ti ca ce a fost nu mai intorci. Da, suna banal, dar este atat de important, arata devorbacutine.