Acasă Sanatate Leacul miraculos mai eficient decat medicamentele! Cancerul dispare in mai putin de...

Leacul miraculos mai eficient decat medicamentele! Cancerul dispare in mai putin de o luna si jumatate!

Digital illustration of Cancer cell in colour background
Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Interesul pentru sucurile de legume, mai eficace decat medicamentele, rezida mai intai in faptul ca se folosesc legumele crude care pastreaza astfel toate elementele nutritive, aportul de vitamine, oligoelemente, enzime, atu important pentru cresterea energiei vitale.

S-a dovedit de multe ori ca o cura de legume/fructe va contribui intotdeauna la purificarea si detoxifierea organismului.

Cea mai cunoscuta dintre ele este cura Breuss, dupa numele lui Rudolf Breuss, stralucit vindecator austriac cu mare dragoste fata de oameni.

Acesta a pus la punct un tratament impotriva cancerului pe baza de legume, ce s-a dovedit eficient, cu conditia sa se urmeze exact instructiunile, in cele 42 de zile cat dureaza cura.

Prepararea sucului/ingrediente:

Cu ajutorul unei storcator cu centrifuga, se prepara un amestec, plecand de la urmatoarele proportii de legume proaspete:

– 100 g de sfecla rosie cruda;

– 100 g de morcovi cruzi;

– 100 g de telina cruda (radacina);

– 30 g de ridiche neagra cruda;

– 1 cartof crud cu coaja, de marimea unui ou (facultativ, dar indispensabil in caz de insuficienta hepatica sau cancer de ficat).

Cura va fi tinuta 42 de zile, iar cantitatea consumata poate varia intre 1/4-1 litru/zi.

Recomandari in timpul curei:

– Sucul de legume se va consuma de preferinta cu lingura, pastrandu-l putin in gura, inainte de a-l inghiti.

– De stiut ca nu trebuie depasita niciodata cantitatea de 1 litru de suc pe zi si ca se poate adauga, dupa dorinta, putin suc de varza cruda, din cand in cand.

– Sa nu se ia niciun fel de medicament, sa nu se faca injectii, sa nu se fumeze, fiindca exista riscul de a impiedica curatarea interna a organismului, tocmai in momentul in care este pe cale sa-si refaca functiile vitale de autoaparare.

– De asemenea, este necesar sa se elimine din casa orice produs chimic agresiv : naftalina, camforul, DDT-ul, spray-urile insecticide, purificatoarele pentru toalete etc.

– Folositi tamaia, pentru curatarea casei!

Dupa cura:

Realimentarea se face progresiv, cu alimente usor de digerat: orez integral, legume, cuscus…), iar cura nu se intrerupe brusc, continuand sa consumati doar 1/2 de litru pe zi din “sucul lui Breuss”, inainte de mesele principale.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos