Acasă Cultura Calendar Ortodox LA MULTI ANI de SFANTA MARIA: Vezi cele mai frumoase mesaje si...

LA MULTI ANI de SFANTA MARIA: Vezi cele mai frumoase mesaje si urari de SFANTA MARIA!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Peste 2,2 milioane romani isi aniverseaza ziua onomastica cu ocazia zilei de 15 august Sfanta MARIA. Pentru cei care doresc sa le trimita celor dragi mesaje si urari aveti mai jos cateva idei frumoase.

La multi ani! Asa cum soarele lumineaza pentru toata omenirea asa si tu ne luminezi noua viata. Sa-ti fie viata senina ca rasaritul de soare, iar sufletul mereu curat si tanar ca roua de pe flori! O zi de neuitat care sa tina o viata!

Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!

La multi ani cu veselie / Sanatate pe vecie / Casa plina de bucate / Dragoste pe saturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La multi ani si sus paharul!!

La Multi Ani, Marine! Sper sa se sparga conducta fericirii pe strada vietii tale!

Cu ocazia acestei sarbatori minunate, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani!

La multi ani si fie ca Fecioara Maria sa te calauzeasca mereu!

In zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca porti numele Sfintei Fecioare Maria, iti urez multa sanatate si fericire!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce doresti sa se-mplineasca!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume! Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Iti urez „La multi ani”, pentru ca porti acest nume si fie ca Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc ai parte numai de bucurii in viata!

Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

De ziua numelui tau iti doresc sa ai parte de succes, impliniri si sanatate. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca si sa te calauzeasca in viata. La multi ani!

Draga Marian, de ziua numelui tau iti dorim un sincer La Multi Ani, sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume. Sa ai parte numai de zile senine si insorite!

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani, sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi!

Sa fii mereu tanar(a) si cu acelasi spirit vesel! Viata sa-ti ofere clipe minunate si bucurii nemaiintalnite! La multi ani fericiti!

Sa ai parte de sanatate, multe realizari si sa te bucuri de aceasta zi frumoasa mereu! La multi ani, de Sfanta Maria!

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari, iar Fecioara Maria sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

Sursa: b365.ro