Acasă Life La ce se gandesc barbatii in timp ce fac sex si ce...

La ce se gandesc barbatii in timp ce fac sex si ce cred despre defectele tale fizice

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Multe femei se tem de lucrurile la care s-ar putea gandi barbatii in timp ce se deruleaza o partida de dragoste. Dar in timp ce tu iti bati capul cu ce ar putea crede el atunci cand esti goala in fata lui, partenerul se bucura de clipa.

Mai multi barbati au vrut le linisteasca pe femei si au dezvaluit pe Twitter ce este in mintea lor atunci cand fac sex. Din fericire, defectele noastre fizice sunt ultimele in capul lor. Iata la ce sunt atenti:

1. Forma sanului. In timp ce tu-ti faci ganduri ca s-au lasat, ca forma nu e ca a vedetelor din reviste, ca-s prea mici, prea mari, ei se gandesc: “Iata o pereche de sani noi pentru albumul fotografic din mintea mea”.

2. Forma corpului. Desigur, tu te gandesti ca poate observa ca ai pus pe solduri putin sau ca ai celulita. De fapt, el observa cat de catifelata este pielea ta. Pielea femeilor este cu mult mai catifelata decat a barbatilor.

3. Respiratia. Poate ca te gandesti ca nu-i place cum saruti, cand de fapt el se gandeste cand s-a spalat ultima data pe dinti.

4. Implant de sani. Desi ti-ai asumat riscurile atunci cand ai facut operatia estectica, te gandesti ca senzatia pe care o are la atingere ar putea fi una neplacuta. Destul de gresit, avand in vedere ca barbatii apreciaza intotdeauna femeiele cu un bust frumos.

5. Imperfectiunile fetei. Replica barbatilor a fost: “Ne straduim sa ne uitam in ochi, dar nu ne iese”, asadar cu siguranta, nu-ti cauta punctele negre in timp ce faceti sex.

6. Ultima cearta. Foarte sincer, barbatii au recunoscut ca nu se gandesc la nimic altceva decat ceea ce fac in momentul respectiv. Adica, barbatii se gandesc la SEX cand fac SEX.

7. Lenjerie. Barbatii au recunoscut ca o lenjerie sexy ii atrage, insa au spus ca lipsa ei ii atrage mai mult. Asadar, fetelor nu aruncati bani inutili pe lucrurile care stau intotdeauna langa pat, nu in pat.