La ce RISCURI la care te expui daca faci autostopul. Trei tineri au fost batuti, amenintati cu cutitul si talhariti, dupa ce au urcat intr-o masina pe care au oprit-o la autostop, cei trei fiind apoi abandonati intre localitatile Cincsor si Cincu.

Tinerii au fost luati de un autoturism in care se aflau alti trei tineri. La iesirea din Fagaras, spre Voila, tinerii luati la ocazie au fost amenintati cu un cutit si loviti cu palmele de catre persoanele din autoturism.

„Din localitatea Voila, conducatorul autoturismului a schimbat directia de mers, indreptandu-se spre Cincu, iar intre localitatile Cincsor si Cincu, tinerii au fost deposedati prin violenta de doua telefoane mobile si suma de 200 lei gasita asupra lor, dupa care au fost abandonati in apropierea D.J.105”, a spus Naghi.

In urma cercetarilor si investigatiilor facute de politistii Biroului Investigatii Criminale Fagaras si Sectiei 3 Politie Rurala Voila, cu sprijinul colegilor din IPJ Sibiu, dupa numai cateva ore de la sesizare politistii i-au prins, la domiciliile lor, pe suspectii in acest caz, doi tineri de 16 si 18 ani din Cincu, judetul Brasov, si un tanar de 23 ani, din Bruiu.

Sursa: rtv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.