Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit joi cu prim-ministrul interimar Sorin Mihai Cimpeanu, cu care a discutat despre bugetul pe anul urmator si situatia persoanelor ranite in incendiul de la Colectiv.

„Discutiile s-au axat pe prioritatile din perioada imediat urmatoare si anume bugetul de stat pe anul 2016 si asigurarea a tot ceea ce este necesar spitalelor pentru a acorda cele mai bune ingrijiri persoanelor ranite in tragedia petrecuta in urma cu o saptamana.

Trebuie sprijinite eforturile profesionale si umane ale medicilor, care sunt alaturi de raniti, contribuind cu medicamente, materiale si sprijin pentru toti pacientii, precum si cu acoperirea costurilor consultatiilor si a expertizei medicale”, a informat Administratia Prezidentiala.

Potrivit sursei citate, cei doi oficiali au stabilit continuarea acelor proiecte aflate in derulare care sunt esentiale pentru dezvoltarea Romaniei.

Anteriro, Iohannis spunea ca va convoca pentru vineri, un grup care reprezinta atat societatea civila, cat si ceea ce se numeste strada. Este important pentru mine si doresc sa le cunosc parerile si optiunile. In acest fel, voi cunoaste atunci cand voi lua o decizie si optiunile partidelor politice, dar si optiunile societatii civile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.