Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit post-mortem Ordinul National „Pentru Merit” in grad de Cavaler lui Claudiu Petre si lui Adrian Rugina, in semn de apreciere pentru curajul, altruismul si daruirea de care au dat dovada in timpul tragicului eveniment de la Clubul „Colectiv” din Bucuresti, incercand salvarea mai multor vieti cu pretul sacrificiului suprem.

Adrian Rugina avea 38 de ani si era organizator de evenimente si tobosar in trupa Bucium. In primele minute ale tragediei a reusit sa se salveze si sa iasa nevatamat din local. Nu a putut sa stea afara cand a vazut ca oamenii aveau nevoie de ajutor si a intrat din nou in club. Prietenii povestesc ca Adrian a scos din foc 5 oameni cu pretul vietii sale.

Decretele de decorare au fost semnate luni, 2 noiembrie a.c.

Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, a confirmat cel de-al 31-lea deces in randul victimelor incendiului de la club Colectiv, informeaza Agerpres.

Potrivit lui Bănicioiu, in prezent mai sunt internati in spitalele din Capitala 135 de raniti, in jur de 90 de persoane fiind in stare grava.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.