Acasă Utile Jobs KAUFLAND angajeaza in intreaga tara! Vezi ce posturi ofera de la CASIERI,...

KAUFLAND angajeaza in intreaga tara! Vezi ce posturi ofera de la CASIERI, la DIRECTORI de magazin!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Kaufland angajeaza in toata tara de la casieri, lucratori comerciali, functionari, operatori, la referenti de resurse umane, pana la economisti si directori de magazin.

Daca aveti studii medii absolvite puteti trimite candidaturile pentru urmatoarele posturi ofertate de companie in aceasta perioada.

Kaufland recruteaza in aceasta perioada pentru postul de casier in urmatoarele orase: Curtea de Arges, Deva, Bucuresti, Navodari, Iasi, Sibiu, Calarasi si Pascani.

Te califici pentru acest post daca ai absolvit studii medii, esti disponibil pentru program de munca flexibil si preferabil, ai experienta in domeniu. Consultati aici lista oraselor in care Kaufland recruteaza acum pentru postul de casier.

Daca indeplinesti conditiile antementionate poti aplica si pentru postul de lucrator comercial la Kaufland in urmatoarele orase: Calarasi, Deva, Constanta, Iasi, Bucuresti, Curtea de Arges, Sibiu, Medgidia, Arad, Navodari. Detalii despre cum si unde trimiteti candidaturile gasiti aici.

Kaufland mai angajeaza si pentru pozitia de coordonator Securitatea si Sanatatea in Munca si PSI (domeniu de expertiza cunoscut ca protectia muncii) in urmatoarele orase: Timisoara, Calarasi, Medgidia, Bucuresti, Iasi, Pascani.

Candidatii ideali pentru acest post sunt fie absolventi de studii medii, fie absolventi de studii superioare tehnice, care au experienta de minimum 2 ani in domeniile: Securitatea si Sanatatea Muncii, Apararea impotriva incendiilor, Protectia civila si Mediu, care, de asemenea, au urmat urmatoarele cursuri de perfectionare: “Cadru tehnic cu atributii in domeniul prevenirii si stingerii incendiului”,“Inspector protectie civila”, “Tehnician de mediu”, precum si cursul de “operator RSVTI. Amanunte gasiti aici.

Daca vreti sa lucrati la Kaufland pe postul de coordonator teritorial distributie tiparituri, va puteti angaja acum in urmatoarele orase Iasi, Bucuresti, Medgidia, Caransebes, Targu-Jiu, Piatra-Neamt. Pentru acest post e suficient sa fii dispus sa muncesti 10 ore pe saptamana si sa ai forma fizica buna.

Gasiti aici mai multe informatii despre cum puteti aplica la aceste posturi.

In aceasta perioada Kaufland mai recruteaza distribuitori de ziare la Slatina, Medgidia, Giurgiu, Campina, Onesti, Tulcea, Roman, Constanta, Tecuci si Botosani, Bucuresti, Navodari, Alexandria, Oradea si Ramnicu Sarat. Detalii, aici.

Kaufland mai cauta in aceasta perioada si un candidat potrivit pentru postul de functionar informatii clienti la Iasi. Candidatul ideal a absolvit liceul, e dispus sa munceasca in schimburi si eventual in weekend si demonstreaza o tinuta profesionala ireprosabila. Detalii, aici.

Daca stiti sa operati un calculator, aveti 10 ore libere pe saptamana pe care sunteti dispus sa parcurgeti distante mari pe jos, aveti sanse mari sa fiti recrutat pentru postul de inspector exploatare postala in unul din urmatoarele orase: Alexandria, Targoviste, Curtea de Arges, Cluj, Slatina, Miercurea Ciuc, Ramnicu Valcea, Slobozia, Targu-Jiu, Bistrita, Constanta, Fagaras, Sighisoara, Pitesti, Deva, Reghin, Ramnicu Sarat, Carei, Buzau, Medgidia, Botosani, Galati, Bucuresti, Suceava, Vaslui, Sibiu, Roman, Oradea, Focsani, Medias, Campina si lista continua.

Amanunte despre aceste posturi gasiti aici.

Daca stiti sa utilizati computerul si ati absolvit studii medii, va puteti angaja la Kaufland pe postul de operator control preturi/termene de valabilitate in Bucuresti sau Pascani. Amanunte gasiti aici.

Cei care stiu sa opereze un calculator si au absolvit liceul, au experienta ca sef de departament de case, pot aplica pentru acest post la Kaufland in Falticeni, Pascani, Ploiesti, Oradea sau Sibiu, in aceasta perioada.

Detalii, aici.

Kaufland recruteaza in aceasta perioada si pentru postul de sef de departament marfuri alimentare in Turda, Ploiesti, Oradea, Suceava, Curtea de Arges, Bucuresti, Braila, Medgidia, Calarasi si Pascani. Candidatul ideal a absolvit liceul, are experienta in conducerea personalului si cunostinte de specialitate cu privire la produsele din departament. Consultati aici anunturile de recrutare pentru mai multe detalii.

Kaufland mai angajeaza si pe postul de tehnician electromecanic in Timisoara, Bucuresti, Iasi, Pascani si Curtea de Arges. Intra aici sa afli cum poti aplica pentru un post de tehnician la Kaufland.

Lista posturilor vacante la Kaufland pentru absolventii de studii superioare

Kaufland angajeaza referenti de resurse umane la Oradea, Iasi, Bucuresti, Pascani si Falticeni. Daca ai urmat un curs de inspector de resurse umane, stii sa operezi un PC si esti dispus sa muncesti in alt oras decat cel de resedinta, aplica la unul din posturile vacante la Kaufland. Detalii, aici.

Kaufland mai angajeaza si un manager de proiect constructii la Bucuresti. Daca ai absolvit studii de specialitate in domeniu, ai permis de conducere categoria B, ai cel putin 2 ani experienta in constructii si preferabil, stii engleza ori germana, atunci ai sanse mari sa intri in vizorul angajatorilor pentru acest post. Amanunte, aici.

Kaufland mai recruteaza in aceasta perioada si 2 economisti in Bucuresti. Gasiti aici informatii despre cum puteti aplica la aceste posturi.

Kaufland cauta directori de magazin in Ramnicu Sarat, Bacau, Sibiu, Cluj, Tirgu-Mures, Curtea de Arges, Pascani, Falticeni, Reghin, Turda, Comanesti, Medias, Sebes, Arad, Sighisoara, Bucuresti, Alexandria, Calarasi, Ploiesti, Campulung, Focsani, Fagaras, Onesti. Toate detaliile despre recrutare, aici.