Compania rusa TISE, cea care a fost in spatele lui Dan Diaconescu in cazul privatizarii OLTCHIM, potrivit declaratiilor patronului OTV.

„Investitorul interesat alaturi de mine sa cumpere Oltchim are numele compus din patru litere. Nu neg si nici nu confirm faptul ca in spatele meu s-a aflat compania rusa TISE”, a declarat Dan Diaconescu la Romania TV
.

DD a mai afirmat ca a avut intalniri cu reprezentantii TISE in timpul deplasarii sale din afara tarii, a doua zi dupa ce a fost declarat adjudecatarul pachetului majoritar de actiuni al Oltchim.

„In urma cu patru saptamani o companie transnationala din Est a venit la guvernul USL, interesata de preluarea Oltchim. Intre timp, guvernantii au schimbat caietul de sarcini, in favoarea polonezilor de la PCC. Eu am cumparat caietul asta de sarcini si am semnat un contract de management cu aceasta companie care era interesata de Oltchim, acum patru saptamani. (…) Aceasta companie este interesata sa participe alaturi de mine si la privatizarea Oltchim din ianuarie 2013″, a mai spus Dan Diaconescu la Romania TV.

Potrivit premierului Victor Ponta, la scurt timp dupa declararea lui Dan Diaconescu ca fiind castigatorul licitatiei pentru Oltchim, ca firma rusa TISE ramane interesata de combinatul valcean, desi s-a retras din licitatie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.