Cap Limpede

Politic

Jurnalistii americani sunt la picioarele presedintelui Klaus Iohannis: „De ce presedintele Romaniei stapaneste mai bine engleza decat Trump?”

Jurnalistii americani nu contenesc cu elogii la adresa presedintelui Romaniei Klaus Iohannis despre care au remarcat ca este un ambasador mult mai bun al NATO decat insusi presedintele Americii, dar au ramas surprinsi mai ales de vocabularul lui Klaus Iohannis, despre care spun ca stapaneste mai bine engleza decat omologul sau american.

Conferinta de presa comuna a fost comentata intens pe Twitter. In timp ce multi internauti il acuza pe Trump ca a mintit in privinta vizelor pentru romani.
„Sa-l adaugam pe presedintele Klaus Iohannis pe lunga lista a oamenilor care vorbesc engleza mai bine decat Trump”, scrie pe Twitter Tammy Thompson.

 

Add President Klaus Iohannis to the long list of people who speak better English than Trump.

— Tammy Thompson (@tamcat186) 9 iunie 2017

„Trump minte pe fata si spune, in mod fals, ca nu a discutat despre programul Visa Waiver. Presedintele roman Iohannis il contrazice cu indrazneala. Nebunie!”, scrie Dario Navarro.

„Imi place ca macar Iohannis nu trebuie sa-si citeasca discursul”, scrie utilizatorul KB.

„O sa pun o intrebare pe care nimeni nu vrea sa o puna: De ce presedintele Romaniei stapaneste mai bine engleza decat Trump”, scrie Bob Ryan.

„Presedintele Romaniei apara NATO mai bine decat a facut-o Trump”, scrie Joy Reid. Iar unul din raspunsurile pe care le primeste este: „Si vorbeste engleza mai bine”.

„E trist sa-ti doresti sa te fi reprezentat presedintele Romaniei (in loc de Trump, n.r.)”, scrie Natalie Reilly.

„Discursul si vocabularul lui Iohannis au fost mult mai demne de un presedinte decat discursul citit prost de Trump. E pur si simplu trist”, scrie Mary Spadoni.

sursa: digi24.ro

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-94501").on("click", function(){ $(".com-click-id-94501").show(); $(".disqus-thread-94501").show(); $(".com-but-94501").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});