Acasă Life Monden Jessica Biel a purtat pentru prima dată în public inelul de logodnă...

Jessica Biel a purtat pentru prima dată în public inelul de logodnă primit de la Justin Timberlake

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actriţa Jessica Biel a ieşit pentru prima dată în public purtând un inel de logodnă, după ce presa a scris că Justin Timberlake ar fi cerut-o în căsătorie la sfârşitul anului trecut.

ei doi au luat cina, joi, la localul Tavern din Los Angeles, Biel purtând cu această ocazie inelul de logodnă cu un diamant pătrat mare, înconjurat de pietre mai mici, bijuterie cu care nu a mai ieşit în public până atunci, relatează contactmusic.com.

Potrivit presei, Biel şi Timberlake ar urma să se căsătorească în această vară.

În decembrie 2011, cântăreţul american Justin Timberlake ar fi cerut-o de soţie pe actriţa Jessica Biel, cu care are o relaţie ce durează de mai mulţi ani, marcată de câteva împăcări şi despărţiri.

În iunie 2011, Justin Timberlake a acordat un interviu revistei Vanity Fair, în care a vorbit despre despărţirea sa de Jessica Biel din acelaşi an. „Ea este, însă, cea mai importantă persoană din viaţa mea”, a spus Timberlake.

Cântăreţul, compozitorul, producătorul, dansatorul şi actorul Justin Timberlake, în vârstă de 31 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formaţiei ‘N Sync şi a fost recompensat cu şase premii Grammy şi un premiu Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, „Justified”, urmat de „FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unităţi. Justin Timberlake pare să se concentreze tot mai mult asupra carierei cinematografice, după rolurile jucate în „Reţeaua de socializare”, un film despre creatorul platformei Facebook, în comedia „Bad Teacher”, în care joacă alături de fosta sa iubită, actriţa Cameron Diaz, dar şi în comedia romantică „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”, în care joacă alături de Mila Kunis. De-a lungul anilor, artistul american a avut relaţii cu alte staruri de calibru din showbiz-ul american, precum Britney Spears şi Alyssa Milano.

Jessica Biel, în vârstă de 30 de ani, este o actriţă americană care a apărut într-o serie de filme hollywoodiene, după ce s-a făcut cunoscută în serialul de televiziune „Al şaptelea cer”. În ultima vreme, ea a atras atenţia publicului mai ales prin relaţia sa cu cântăreţul Justin Timberlake.