Acasă Cultura Cinemagia Jennifer Lawrence, pe primul loc cu cele mai mari incasari in cinematografe...

Jennifer Lawrence, pe primul loc cu cele mai mari incasari in cinematografe in 2013! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jennifer Lawrence s-a situat pe primul loc in randul vedetelor cu cele mai mari incasari in cinematografe in 2013, informeaza contactmusic.com.

Conducerea Quigley Publishing Company, compania care publica International Motion Picture Almanac, un almanah considerat o „biblie” a industriei cinematografice americane, incluzand sute de pagini de biografii si informatii din domeniu, le-a cerut proprietarilor de cinematografe si cumparatorilor de filme sa realizeze un Top 10 cu artistii care au adus cele mai mari incasari in 2013, iar Jennifer Lawrence a adunat in salile de cinema mai multi spectatori decat oricare alt actor, in urma aparitiilor sale in filmele „Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook”, „Jocurile foamei: Sfidarea/ The Hunger Games: Catching Fire” si „Teapa in stil american/ American Hustle”.

Pe locul al doilea in acest top se afla actrita Sandra Bullock, cu aparitiile sale in filmele „Captura la dublu/ The Heat” si „Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity”.

Primele cinci pozitii ale topului sunt completate, in ordine, de actorii Bradley Cooper, Tom Hanks si Denzel Washington.

Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Brad Pitt, Hugh Jackman si Melissa McCarthy completeaza Topul 10 al vedetelor cu cele mai mari incasari in cinematografele americane in 2013.

Pe langa pozitia de lider ocupata in topul realizat de Quigley Publishing, Jennifer Lawrence a fost numita artistul anului de agentia Associated Press. Totodata, actrita a primit mai multe nominalizari la diferite premii, printre care Globul de Aur, pentru rolul sau din „Teapa in stil american/ American Hustle”.

Sursa: mediafax.ro