Acasă Life Monden Jennifer Aniston va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Jennifer Aniston va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actriţa americană Jennifer Aniston, cunoscută graţie rolului din serialul „Prietenii tăi/ Friends”, va primi, pe 22 februarie, o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Steaua dedicată actriţei americane va fi instalată în cimentul din faţa W Hollywood Hotel din Los Angeles, au precizat reprezentanţii Camerei de Comerţ din Hollywood, citaţi de hollywoodreporter.com.

Pentru rolul Rachel din cele zece sezoane ale serialului „Friends”, Jennifer Aniston a primit cinci nominalizări la premiile Emmy, două nominalizări la SAG Awards, două nominalizări la Globul de Aur, un premiu Emmy (2002) şi un Glob de Aur (2003) la categoria cea mai bună actriţă dintr-un serial – comedie şi cinci People’s Choice Awards.

După încheierea acestui serial, Jennifer Aniston a început să joace şi în filme pentru marele ecran, apărând în comediile romantice „Dumnezeu pentru o zi” (2003), „Rutina, bat-o vina” (1999), „Surpriză: Vine Polly!” (2004) şi „Despărţiţi, dar împreună” (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul „Fără control” (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice.