Acasă Stirile zilei Jandarm trimis in fata Parlamentului, catre un protestatar: „Nu mai pot sa...

Jandarm trimis in fata Parlamentului, catre un protestatar: „Nu mai pot sa stau in fata voastra. Nu este munca pentru care m-am angajat”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Catalin Tenita, unul dintre cei mai activi protestatari din Bucuresti, relateaza un dialog cu unul dintre jandarmii trimisi sa ii apere pe parlamentari, dupa ce au votat masacrarea statutului judecatorilor si procurorilor.

„Cineva mi-a povestit ieri ca un jandarm ii spunea: ‘Imi vine sa ma duc sa lucrez agent in alta tara. Nu mai pot sa stau in fata voastra. Nu este munca pentru care m-am angajat’”, scrie Tenita pe pagina sa de Facebook.

„Lumea moare nu cand se intampla multe mizerii, ci cand nimeni nu mai crede ca lucrurile trebuie sa fie altfel.

Noi stim cum trebuie sa fie. Si pana si cei mai convinsi votanti ai PSD-ului inteleg asa. Acum un an nea Dragnea venea cu un program fabulos in fata lor. D-aia l-au votat, si pe buna dreptate. Oamenii din tara asta au nevoie de lucrurile de baza: mai multi bani, educatie mai buna pentru copiii lor, sistem de sanatate mai eficient.

Din pacate pentru ei, pentru noi, pentru toti anul asta a fost despre justitie. Si despre o serie de masuri care de care mai imbecile de a da in cap economiei. Ultima e complet hilara: aia cu urmarire penala pentru cei care nu platesc impozitele la timp. Cine inventeaza chestiile astea e complet iesit din realitate.

Cum or sa se mai apuce tinerii sa faca business daca vor stii ca 2-3 luni de cadere pot sa ii aduca in situatia de a fi condamnati penal? De ce si-ar pune capul la tocatoare si nu s-ar duce toti in administratie? Si cand se vor duce toti in administratie, cine le va mai plati acestora salariile? Valcov sau cine a fost inteligentul nu intelege nimic din ce inseamna spirit antreprenorial.

Si BTW astia de la PSD parca nu sunt la zi cu plata impozitelor in organizatii. Incepem cu ei?

In alta ordine de idei, mi-am dat seama de ce sunt astia de la Antena 3 asa de morcoviti. Si PSD-ul.

A trecut un an de guvernare. Nu au facut nimic. Doar s-au erodat ingrozitor. Dar absolut ingrozitor. Si asta se vede inclusiv in audiente. Lumea s-a saturat de obsesia PSD pentru legile justitiei. Lumea vrea chestiile alea de baza: mai multi bani, mai multa educatie, mai multa sanatate.

Iar astia nu sunt in stare sa le livreze. Si publicul incepe sa isi dea seama de asta. Nu vor fi absolut niciodata in stare cu garnitura aceasta de oameni.

So: cu fiecare zi in care noi mergem inainte, in care spunem „imparatul e gol” sau „zdrobiti-ne, dar tot nu ne veti infrange spiritul” noi castigam.

Cineva mi-a povestit ieri ca un jandarm ii spunea: „Imi vine sa ma duc sa lucrez agent in alta tara. Nu mai pot sa stau in fata voastra. Nu este munca pentru care m-am angajat.”

Asta este. E o zi frumoasa afara. Si a fost un an greu, asa ca meritam fiecare zi senina”, a scris Tenita.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentSfaturile care te vor scoate cu bine din orice problema!
Articolul următorRomanii se inscriu pe liste de asteptare pentru porcul somon! Vezi cat costa kilogramul!