Locuitorii din Cervenia habar nu aveau ce bogatie se ascunde in localitatea lor, izvoarele vindecatoare de aici au ajuns atractia judetului Teleorman peste noapte, un medic sustinand ca detine secretul.

Autoritatile au amenajat un centru de ingrijire, insa au nevoie de milioane de euro sa transforme localitatea intr-o statiune renumita.

Doctorul Nicolae Bulumac sustine ca a descoperit calitatea izvoarelor dupa ce le-a testat pe batranii din centrul pe care il administreaza.

„Stiam ce boli au si i-am pus sa bea apa de la izvorul. Pana in ziua de azi, toti care au baut mi-au spus ca s-au simtit mai bine. Eu beau in fiecare zi un litru jumatate si de aici si de la izvorul 8, de unde au baut unii batrani si mi-au spus ca s-au simtit mai altfel. Adica le-au facut babele fericite”, spune medicul.

Doctorul si-a dedicat cariera acestui loc si s-a ocupat si de amenajarea celor 8 izvoare cu o mana de oameni, care muncesc alaturi de el mai mult voluntar. Recunoaste ca a pastrat secrete o vreme calitatile izvoarelor, mai ales cand Ministerul Sanatatii a inchis majoritatea spitalelor de la tara. Atunci s-a temut ca va pierde totul.

In doua luni a transformat spitalul in centru pentru batrani cu ajutorul consiliului local. Acum vestea izvoarelor de la Cervenia a ajuns in toata tara.

Discutie cioban- reporter:

Cioban:”Am fost si eu. Am observat ceva”.
Reporter: „In sensul … potentei?”
Cioban:” Domnule, eu va dau raspunsul la orice, dar va intreb si eu de ce ma intrebati?”
Reporter: „Pai venim de acolo si vrem sa stim daca e asa. Faceti cu ochiul daca ajuta la…?”
Cioban: „Da, ajuta”.


Sursa: stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.