Acasă Timp liber Cultura Ipoteza surprinzatoare in cazul mortii compozitorului Marcel Dragomir

Ipoteza surprinzatoare in cazul mortii compozitorului Marcel Dragomir

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Moartea indragitului compozitor a fost anuntata astazi de fiul sau, Rares Dragomir, care a facut si o serie de dezvaluriri socante despre moartea tatalui sau.

“Il iubesc ca pe lumina ochilor mei si o voi face pentru eternitate. Este virusul acesta cumplit, care ne bantuie de vreo luna. S-a manifestat ca o gripa, a luat pastile, in prima faza i-a trecut, a recidivat, i-a urcat temperatura foarte mare, 39 si i-a cedat organismul. Ultimul dialog a fost in jurul orei sase, sapte cand vorbeam despre fetita mea si despre mama ca este ziua femeii si ca le-am facut surprize cu flori”, a declarat Rares Dragomir, conform spynews.ro.

Compozitorul Marcel Dragomir, celebru pentru slagare precum “Un albastru infinit” si “Sa mori de dragoste ranita”, a murit luni, la varsta de 70 de ani.

“Cu mare durere in inima si in suflet va anunt pe toti cei care l-ati cunoscut si i-ati iubit muzica ca minunatul om cu suflet de aur, taticutul meu scump, familist pana in maduva oaselor, sot dedicat, tata si mare creator de muzica … a plecat la ceruri… acolo unde e ‘un albastru infinit’. Dumnezeu sa-ti odihneasca sufletul, sa-ti lumineze calea si sa te vegheze taticul meu scump si iubit!”, a scris, pe pagina de Facebook, Rares Dragomir, fiul compozitorului.

Compozitorul Marcel Dragomir s-a nascut pe 30 octombrie 1944, la Campina. MARCEL DRAGOMIR si-a inceput studiile muzicale la Liceul “George Enescu” din Bucuresti (1961 – 1966), continuandu-le la Conservatorul Bucuresti (1966 – 1971).