Cel mai recent model al smartphone-ului Apple a fost supus unui drop-test incredibil. Un iPhone 6 a fost aruncat spre pamant din stratosfera, de la o inaltime de peste 30 km.

Acest test a fost realizat ca parte a unei campanii de publicitate a husei Urban Armor Gear, fabricata din material compozit. Acesta a imbracat un iPhone 6,  dupa care a fost legata de un balon si trimisa in stratosfera. Zborul de pe pamant  a fost filmat cu doua camere GoPro.

Ajungand in stratosfera, balonul a pocnit si gadgetul a inceput sa cada spre pamant. Organizatorii au decis sa echipeze dispozitivul si cu o miniparasuta, pentru ca acesta sa nu devina un proiectil potential mortal. Cu toate acestea, asupra smartphone-ului au actionat temperaturi extreme de pana la -79 grade Celsius, astfel incat bateria acestuia s-a descarcat inainte sa atinga pamantul.

In ciuda parasutei, iPhone a avut o aterizare dura, in timpul careia au fost sparte toate componenetele aparatului. Cu toate acestea, carcasa telefonului a ramas intacta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.