Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pe blogul sau, ca sedinta PE privind situatia politica din Romania a fost foarte buna, pentru o intelegere mai obiectiva a referendumului, insa prestatia Monicai Macovei o considera una lamentabila.

„Buna sedinta Parlamentului European – prilej pentru o intelegere mai obiectiva a situatiei din Romania, a referendumului si a semnificatiei lui. Lamentabila prestatia Monicai Macovei – partizana, incrancenata – interventie de miting PDL!” , scrie Ion Iliescu.

In opinia sa, cea mai mare parte a parlamentarilor europeni care au luat cuvantul au apreciat corect situatia din Romania (inclusiv unii parlamentari din Ungaria).

Iliescu mai sustine ca parlamentarii romani Victor Bostinaru, Catalin Ivan, Viorica Dancila, Corina Cretu, Renate Weber, Norica Nicolai s-au completat foarte bine si „i-au dat o binemeritata replica doamnei Viviane Reding si parteneriatului sau, exprimat chiar in cuvantul de final”.

Mai multi eurodeputati s-au declarat de la microfon scandalizati de telenovela politica romaneasca, dar si de faptul ca retorica si acuzatiile azvarlite de reprezentantii grupurilor politice PPE, S&D si ALDE nu cadreaza cu o dezbatere obiectiva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.