Iohannis, dictator pentru 5 minute! – Cap Limpede

Iohannis, dictator pentru 5 minute!

Celebrul jurnalist Lucian Mindruta care s-a remarcat pentru atitudinea la adresa clasei politice la alegerile prezidentiale din 2014 scrie pe blogul sau ca presedintele Iohannis trebuie sa isi asume rolul de dictator pentru 5 minute.

Motivatia principala tine de faptul ca toti politicienii sunt compromisi si isi urmaresc doar interesul propriu:

„Oamenii astia mint cu atata violenta si fura cu asemenea energie incat nu le puteti tine piept. Nu aveti alta solutie decat sa luati singur o decizie.

Click pe aceeasi tema:  Gestul presedintelui Iohannis care face inconjurul lumii! Britanicii l-au intors pe toate fetele! Video

Nu aveti alta solutie decat sa luati singur o decizie.

Toata Romania va va sustine.

Ma intelegeti? Toata Romania. Aveti, moment rar in istorie, mase mari de oameni de partea binelui public, fara nici un interes personal.

Nimeni nu vrea salarii mai mari, sticle de ulei, functii sau celebritate. Doar un presedinte capabil sa ia o decizie, la dracu!

Atat, o singura decizie buna, dura si inflexibila!”, scrie Mindruta pe blogul propriu.

Pe de alta parte, Mindruta scrie ca se pregateste, „conform traditiei de noiembrie”, sa fie din nou dezamagit de presedintele pe care l-a ales.

Click pe aceeasi tema:  Ce a putut sa declare baronul de Teleorman la aterizarea din SUA?

„Omorati-ma cu pancarte daca n-am inteles bine Presedintele Iohannis, deja perfect integrat de un an in sistemul politic pe care il detesta o tara intreaga i-a primit pentru consultari pe oamenii care vor sa scape … da, exact de sistemul asta.

Si nu doar pentru ca a iesit de acolo sa ne spuna ca anticipatele sunt solutia cea mai buna. (ca asta e si varianta PNL, e doar o coincidenta).

Anticipate deci…

Nu. Nu sunt de acord cu anticipate. Astept de la presedinte nominalizarea unui guvern neutru, cu tehnocrati, pe care partidele sa-l voteze. Care sa gestioneze lucrurile pana in toamna viitoare. Ca oamenii sa aiba timp, nu doar sa aiba o scuza.

Click pe aceeasi tema:  Klaus Iohannis il primeste la Cotroceni pe Printul Charles! Cand vine in Romania mostenitorul Coroanei Regale Britanice!

Avem nevoie ca pana atunci energia asta sa fie tinuta in viata de un guvern de oameni de buna credinta”, mai scrie realizatorul DigiFM, citat de stiripesurse.ro.

spre