Un asistent medical a declarat sub protectia anonimatului in direct la televiziunea Kanal D ca in seara incendiului de la Clubul Colectiv au fost 63 de decese dar autoritatile ascund adevarul. „63 de morti ar fi inregistrati doar in primele ore dupa incendiul din club Colectiv la IML”, a spus acesta la kanal d citat de flux24.ro.

In acest moment, 32 de morti au fost confirmati oficial. 4 au fost anuntati incepand de sambata. Per total ar fi vorba deja de 67 de morti.

Cadrul medical, cel mai probabil o asistenta, a fost prezentata de Kanal D in direct  dar cu fata blurata si cu sunetul distorsoniat pentru a nu i se recunoaste vocea.

Ea a fost prezentata drept doamna Doina.

Kanal D a prezentat si o inregistrare din noaptea tragediei in care un oficial a declarat imediat dupa drama ca a NUMARAT deja peste 30 de morti. Era la cateva minute dupa incendiu.

Asistenta medicala a spus ca ar fi fost de fata la operatiunile de salvare si lucreaza la unul din spitalele de urgenta din Capitala.

Ea a spus ca in noaptea respectiva 63 de morti erau deja la IML.  Aceasta informatie i-ar fi fost confirmata de un alt cadru medical de la Institutul Medico Legal.

Secretarul de stat Raed Arafat a fost contactat telefonic si  vizibil nervos a spus ca nu stie nimic, dar va sesiza Procuratura.

Am fost amenintati ca daca spunem adevarul vom fi concediati, ne vor desface contractele de munca, a spus cadrul medical in direct.

Cadrul medical l-a acuzat direct pe secretarul de stat, Raed Arafat, ca s-ar afla in spatele actiunii de musamalizare a numarului exact de victime.

Resuscitarea celor de la maternitatea Bucur s-ar fi facut fara respectarea regulilor, a mai declarat cadrul medical.

Ministrul Secretar de Stat, domnul Raed Arafat, a intervenit si a explicat ca tot ce a povestit aceasta persoana este fals.

„Cei care comenteaza acest lucru cu numarul decedatilor nu sunt normali. Teoriile astea au aparut peste tot, dar sunt anumite aspecte care pot fi luate in considerare: unde sunt parintii acestor morti? Lumea nu s-a intrebat cum a murit copilul lor? Il primesti ars si intoxicat si tu te multumesti doar sa il ingropi? In al doilea rand, toata lumea care a fost la fata locului ar fi trebuit sa fie complici. Ar fi vorba de o conspiratie atat de mare intre toti oamenii aia care au fost acolo. A fost plin de presa si de ranitii de acolo. Trebuie sa fim foarte atenti ce manipulari se fac. Aceasta persoana, daca vorbeste adevarul, va trebui sa se duca la procuratura imediat. Acum sa mearga la Parchet”, a spus si Raed Arafat la WOWbiz

sursa>flux24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.