Ioana Tufaru, fiica Andei Calugareanu este umilita de moderatorii emisiunilor tabloide din Romania fiind aproape zilnic subiect de emisiune.

Totul a pornit de la fotografiile in care fiica Andei Calugareanu apare dezbracata. Dupa ce au aratat-o goala, realizatorii emisiunilor de scandaluri au vrut sa socheze si cu imagini din casa Ioanei. Au aratat ca fiica Andei Calugareanu traieste intr-o mizerie crunta, iar gandacii misuna nestingheriti din locuinta acesteia.

Situatia este cu atat mai grava, cu cat Ioana are probleme medicale. Ea sufera de schizofrenie si este in evidentele Spitalului Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia din Capitala de la varsta de 12 ani.

Mai mult, fiica Andei Calugareanu a urmat cursurile unei scoli pentru copii cu nevoi speciale. Toate acestea nu i-au impiedicat pe realizatorii unor emisiuni de televiziune sa o umileasca pentru audienta.

Roata pare insa ca se intoarce. Ioana a declarat ca il va da in judecata pe moderatorul uneia dintre emisiunile in care a aparut dezbracata, pe motiv ca este hartuita de echipa acestuia de mai bine de doua saptamani.

1 COMENTARIU

  1. Am ramas fara cuvinte. Pacat, mare pacat. Ei, dar si cei care o umilesc, pot ajunge in situatia ei.
    Catalin Maruta, neprofesional, incult, limitat. Nu doar din cauza acestui articol. Nu transmite nimic ca si moderator, barbat, persoana. Nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.