Plasturele anti-mahmureala, sustine inventatorul sau, dr. Leonard Grossman, functioneaza la fel ca perfuziile cu vitamine administrate in caz de intoxicatie alcoolica, furnizand corpului o combinatie de vitamine si acizi menita sa inlocuiasca substantele pierdute de organism din cauza ingestiei de alcool.

In ciuda faptului ca nu este sustinut de asociatiile medicale, Bytox Hangover Prevention Patch are succes pe piata, datorita unor consumatori care l-au incercat si sustin ca le-a fost de folos.

Utilizatorilor li se recomanda sa isi ataseze plasturele cu 45 de minute inainate de a se apuca de baut si sa il lase pana a doua zi sau cel putin opt ore dupa ce au incetat sa bea.

Dr. Grossman afirma ca ingredientele – vitamine A, B, D, E, acid folic, extract de fructe açai (fructele unei specii de palmier sud-american, bogate in antioxidanti) – sunt astfel eliberate treptat in fluxul sanguin, pe toata durata consumului de alcool, ajutand la recuperarea mai rapida a organismului.

Totusi, a adaugat el, plasturele nu impiedica imbatarea si nici comportamentele regretabile manifestate la betie.

Ben Redhead, manager al site-ului Firebox, prin care plasturele este comercializat in Marea Britanie, a declarat ca firma sa nu incurajeaza in niciun caz consumul excesiv de alcool, dar ca utilizarea plasturelui ar ajuta si economia nationala, de vreme ce ar o implica mai putine absente de la serviciu din cauza mahmurelii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.