Acasă Life Dezvoltare Personala Invata sa-ti transformi realitatea schimbandu-ti gandirea!

Invata sa-ti transformi realitatea schimbandu-ti gandirea!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Astazi este o noua zi in care poti face cateva schimbari pozitive in viata ta adoptand un program pentru tine.

In cazul in care lumea din jurul tau este o intindere nelimitata de posibilitati care ia forma gandurilor tale, de ce nu ai deja ceea ce iti doresti? De ce lucrurile nu se schimba asa cum ti-ai dori? Ei bine, a venit momentul sa aruncam o privire asupra gandurilor tale.

Nu suntem prea mult interesati de gandurile pasagere, cele care apar din cand in cand in mintea ta, ci de cele care-ti acapareaza atentia, cele la care te intorci iar si iar. In ce directie te indreapta gandurile tale? Aminteste-ti, atentia ta este primordiala si realitatea din jurul tau este un rezultat al acesteia. Intentia, impreuna cu atentia iti creaza realitatea. Cu alte cuvinte, realitatea ta este rezultatul acestor doua aspecte fundamentale, atentia si intentia.

Asupra a ceea ce ne concentram atentia ne formeaza structurile credintelor noastre personale. Aceste credinte sunt intarite de sentimentele si de dovezile pe care le primim din exterior. Astfel, atentia ta poate fi modelata in functie de ceea ce iti doresti sa eviti in viata.

Ce sentimente incerci sa eviti cu adevarat? Ce comportament in celelalte persoane doresti sa eviti? Ei bine, evitarea implica atentia ta, iar aceasta atentie pe care o acorzi evenimentelor, situatiilor, comportamentelor din viata ta pe care incerci sa le eviti, face ca acestea sa-si faca aparitia iar si iar. Este un cerc vicios si o incercare nereusita de control.

Aminteste-ti, ceea ce incerci sa eviti sau sa controlezi infloreste, deoarece propriul tau comportament ii ofera energia de a continua. Confruntarea aspectelor pe care le eviti te conduce la constientizare.

Constientizarea este esentiala pentru a produce in interiorul tau o schimbare profunda de durata.

Fa-ti timp astazi si urmareste-ti gandurile si principalele tipare care apar.

CITESTE MAI MULT PE: e-dimineata.ro