Invata cum poti sa te eliberezi de sentimentul de vinovatie si vei deveni liber!

36

Suferi de vinovatie? Obisnuiesti sa-i faci pe ceilalti sa se simta vinovati? Aproape fiecare religie, sistem de credinte si familie, foloseste acest sentiment pentru a pastra o conduita de comportament. Cu toate acestea, exista modalitati prin care poti scapa de inchisoarea vinovatiei. In continuare iti vom prezenta astfel de modalitati, impreuma cu aplicatii practice pentru a deveni liber.

1. Afla ca vinovatia nu este naturala

Nici o fiinta umana nu se naste cu vina. Vinovatia este invatata, trecuta din generatite in generatie ca o mantie intunecata, greoaie si necorespunzatoare. Inocenta, libertatea si pacea interioara sunt starea noastra naturala. Toate celelalte sunt o anomalie pentru adevarata noastra esenta. Fericirea adevarata se afla in tine, o meriti si este destinul tau.

Fa-ti timp si aminteste-ti un moment din viata ta, cand erai tinara, inainte sa te simti vinovat. Cu te simteai? Poti sa-ti amintesti libertatea si viata pe care ai experimentat-o? Chiar daca-ti amintesti in treacat un astfel de sentiment,  aceea este o cheie a starii tale naturale. Practica astfel de sentimente cat de de poti si vei inclina echilibrul vietii tale de la vinovatie la inocenta.

!-- Composite Start -->
Loading...
<