Cap Limpede

Spiritualitate

Invata cum poti sa te eliberezi de sentimentul de vinovatie si vei deveni liber!

Suferi de vinovatie? Obisnuiesti sa-i faci pe ceilalti sa se simta vinovati? Aproape fiecare religie, sistem de credinte si familie, foloseste acest sentiment pentru a pastra o conduita de comportament. Cu toate acestea, exista modalitati prin care poti scapa de inchisoarea vinovatiei. In continuare iti vom prezenta astfel de modalitati, impreuma cu aplicatii practice pentru a deveni liber.

1. Afla ca vinovatia nu este naturala

Nici o fiinta umana nu se naste cu vina. Vinovatia este invatata, trecuta din generatite in generatie ca o mantie intunecata, greoaie si necorespunzatoare. Inocenta, libertatea si pacea interioara sunt starea noastra naturala. Toate celelalte sunt o anomalie pentru adevarata noastra esenta. Fericirea adevarata se afla in tine, o meriti si este destinul tau.

Fa-ti timp si aminteste-ti un moment din viata ta, cand erai tinara, inainte sa te simti vinovat. Cu te simteai? Poti sa-ti amintesti libertatea si viata pe care ai experimentat-o? Chiar daca-ti amintesti in treacat un astfel de sentiment,  aceea este o cheie a starii tale naturale. Practica astfel de sentimente cat de de poti si vei inclina echilibrul vietii tale de la vinovatie la inocenta.

Pagini: 1 2 3

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-97929").on("click", function(){ $(".com-click-id-97929").show(); $(".disqus-thread-97929").show(); $(".com-but-97929").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});