Suferi de vinovatie? Obisnuiesti sa-i faci pe ceilalti sa se simta vinovati? Aproape fiecare religie, sistem de credinte si familie, foloseste acest sentiment pentru a pastra o conduita de comportament. Cu toate acestea, exista modalitati prin care poti scapa de inchisoarea vinovatiei. In continuare iti vom prezenta astfel de modalitati, impreuma cu aplicatii practice pentru a deveni liber.

1. Afla ca vinovatia nu este naturala

Nici o fiinta umana nu se naste cu vina. Vinovatia este invatata, trecuta din generatite in generatie ca o mantie intunecata, greoaie si necorespunzatoare. Inocenta, libertatea si pacea interioara sunt starea noastra naturala. Toate celelalte sunt o anomalie pentru adevarata noastra esenta. Fericirea adevarata se afla in tine, o meriti si este destinul tau.

Fa-ti timp si aminteste-ti un moment din viata ta, cand erai tinara, inainte sa te simti vinovat. Cu te simteai? Poti sa-ti amintesti libertatea si viata pe care ai experimentat-o? Chiar daca-ti amintesti in treacat un astfel de sentiment,  aceea este o cheie a starii tale naturale. Practica astfel de sentimente cat de de poti si vei inclina echilibrul vietii tale de la vinovatie la inocenta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.