Acasă Stirile zilei Intrebuintare noua a ochelarilor Google „Project Glass”

Intrebuintare noua a ochelarilor Google „Project Glass”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Google a lansat recent ochelarii care pot filma orice moment din viata, din unghiul in care priveste utilizatorul lor. Studioul de productii erotice Pink Visual vrea acum sa cumpere acest dispozitiv, pentru a realiza filme originale.

Greu de crezut ca Google va accepta sa-si vanda noul produs unei companii care face filme pentru adulti.

Ei au spus clar ca, pentru inceput, acesti ochelari vor fi oferiti pentru utilizare medicala, industriala sau pentru afaceri.

Project Glass. Ochelarii Google pentru Realitate Augmentata. VIDEO

Purtatorul de cuvant al firmei Pink Visual, Quentin Boyer, explica de ce compania lui este atat de interesata de aceasta achizitie de ultima ora:

„Stilul porno numit – unghi subiectiv – este deja foarte popular. Sigur, acesti ochelari vor permite filmarea HD si fara alte accesorii, ceea ce ne-ar usura foarte mult munca.”

In plus, anumite pozitii intime pe care producatorii si le imagineaza nu pot fi filmate cu camerele conventionale, acesti ochelari fiind astfel singura solutie.

O pereche Project Glass costa 1.500 de dolari si ii permite utilizatorului sa vada mesajele primite sau pozele direct pe lentile, permitandu-i de asemenea sa faca comert online.