Acasă Politic Intrebarea care a pus pe jar internetul: Dupa suspendarea lui Traian Basescu,...

Intrebarea care a pus pe jar internetul: Dupa suspendarea lui Traian Basescu, il va gratia Antonescu pe Adrian Nastase? Vezi raspunsul presedintelui liberal!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca in situatia in care va ajunge in postura de presedinte interimar, dupa suspendarea lui Traian Basescu, va exercita aceasta functie in mod „responsabil si discret”. Afirmatiile lui Antonescu au venit dupa ce jurnalistii l-au intrebat daca are in vedere o eventuala gratiere a fostului premier, Adrian Nastase.

„Sunt elemente simple, nu stiu cat de eficiente ale dotarii propagandistice de la unitatea de propaganda. (…) O asemenea tema, o asemenea diversiune, daca o sa observati, este reluata de 7-8 jurnalisti, comentatori din diferite posturi de TV sau publicatii atunci cand se apasa pe buton”, a replicat Antonescu.

Totodata, el a dat asigurari ca, in situatia in care va ajunge presedinte interimar, va exercita aceasta functie in mod „resposabil si discret”.

„Eu refuz sa discut despre ce o sa fac sau nu o sa fac, pot sa va spun de pe acum, dar nu dezvolt mai mult, daca vom fi intr-o asemenea situatie inteleg ca pe perioada de pana la referendum, daca va trebui sa indeplinesc aceasta functie, sa o exercit responsabil si discret, constient ca una este un presedinte ales si una este un presedinte al Senatului, care din ratiuni de functionare a institutiilor, din ratiuni birocratice tine locul presedintelui”, a precizat liderul PNL.